Povezane vesti

Džek Dorsi, šef Tvitera o blokiranju Trampa: To je naš neuspeh da promovišemo zdrav razgovor i opasan presedan po pitanju…

Kurir pre 6 dana
Osnivač i šef Tvitera Džek Dorsi smatra da je odluka da se isključi Donald Tramp sa te platforme bila "dobra" ali da ipak predstavlja "poraz" i "uspostavlja presedan" koji njemu izgleda "opasan" po pitanju moći velikih firmi. "To je neuspeh sa naše… »

Oglasio se direktor Tvitera: Nismo imali drugog izbora, nego da blokiramo Trampa

Večernje novosti pre 6 dana
GLAVNI izvršni direktor Tvitera Džek Dorsi izjavio je da je zabrana američkog predsednika Donalda Trampa na toj društvenoj platformi nakon prošlonedeljnog nasilja na Kapitolu bila "ispravna odluka", ali da predstavlja opasan presedan. - Ovakvi potezi… »

Direktor Tvitera o odluci Tvitera: Ispravno, ali opasno

B92 pre 6 dana
Vašington -- Izvršni direktor Tvitera Džek Dorsi oglasio se prvi put nakon zabrane naloga američkog predsednika Donalda Trampa na toj mreži. On je rekao da je to bila ispravna odluka, koja bi mogla da ima dugoročne negativne posledice. "Nisam… »

Šef Tvitera: Blokiranje Trampa dobra odluka, ali ipak poraz i opasan presedan

N1 Info pre 6 dana
Osnivač i šef Tvitera Džek Dorsi smatra da je odluka da se isključi Donald Tramp sa te platforme bila "dobra" ali da ipak predstavlja "poraz" i "uspostavlja presedan" koji njemu izgleda "opasan" po pitanju moći velikih firmi. „To je neuspeh sa… »

Šef "Tvitera": Zabrana Trampovog profila bila je ispravna odluka, ali i opasan presedan

Blic pre 6 dana
Direktor američke kompanije "Tviter" Džek Dorsi izjavio je danas da je zabrana profila predsednika SAD Donalda Trampa na društvenoj mreži bilo ispravno. Međutim, on je izrazio žaljenje zbog, kako je naveo, vanredne i neizdržive okolnosti oko trajne… »

Šef Tvitera smatra da blokiranje Trampa na toj platformi uspostavlja opasan presedan

Danas pre 6 dana
Osnivač i šef Tvitera Džek Dorsi smatra da je odluka da se isključi Donald Tramp sa te platforme bila „dobra” ali da ipak predstavlja „poraz” i „uspostavlja presedan” koji njemu izgleda „opasan” po pitanju moći velikih firmi. „To je… »

Direktor Tvitera: Gašenje Trampovog naloga ispravan potez, ali i opasan presedan

Radio 021 pre 6 dana
Direktor kompanije Tviter Džek Dorsi izjavio je danas da je gašenje profila predsednika SAD Donalda Trampa na društvenoj mreži bilo ispravno. Međutim, on je izrazio žaljenje zbog, kako je naveo, vanredne i neizdržive okolnosti oko trajne suspenzije… »

Oglasio se čovek koji je ukinuo Trampu nalog na Tviteru

Nova pre 6 dana
Nakon što je u nedelju odlazećem predsedniku SAD trajno suspendovan nalog po prvi put se javno oglasio osnivač i vlasnik Tvitera Džek Dorsi. On je na društvenoj mreži koju je osnovao napisao kako nije ponosan na to što je Trampov nalog suspendovan… »

Vesti dana »