Povezane vesti

Pronađene skije, pa promrzli mladić : Ovako je izgledala potraga za izgubljenim skijašem iz Knjaževca (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
U ČETVRTAK ujutro, oko 2 i 30 časova,srećno je okončana potraga za skijašem U.D.(23), iz Knjaževca, koji se dan ranije izgubio i za kojim je potraga trajala više od 12 časova. On je skijao na Jabučkom ravništu i Babinom zubu, a onda je… »

Zalutali skijaš pronađen, bez vidljivih povreda

RTV pre 6 dana
ZAJEČAR - Zalutali skijaš na Staroj planini pronađen je Živ i bez vidljivih povreda jutros oko 4.45 sati, u blizini sela Zaskovci, i odmah je prebačen u Zdravstveni centar Knjaževac, saopštio je MUP. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Pronađen zalutali skijaš na Staroj planini

Dnevnik pre 6 dana
ZAJEČAR: Zalutali skijaš na Staroj planini pronađen je živ i bez vidljivih povreda jutros oko 4.45 sati, u blizini sela Zaskovci, i odmah je prebačen u Zdravstveni centar Knjaževac, saopštio je MUP. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Oglasila se policija povodom pronalaska skijaša

Nova pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova učestvovali su potrazi za mladim skijašem i, u saradnji sa drugim službama, intenzivnom i višesatnom pretragom terena pomogli da se ona uspešno završi, saopštila je PU Zaječar. Mladić je pronađen živ… »

Pronađen mladić koji se izgubio na Staroj planini: Potraga trajala 12 sati, gusta magla i sneg dodatno otežali situaciju…

RINA pre 6 dana
Nakon potrage duže od 12 sati, pronađen je muškarac koji se juče izgubio na Staroj planini. Mladića su rano jutros pronašli spasioci Gorske službe spasavanja zajedno sa zaposlenim u Sklijalištima, u blizini sela Zaskovci.… »

Pronadjen mladić koji se izgubio na Staroj planini, pretraga trajala više od 12 sati

Novi magazin pre 6 dana
Muškarac koji se izgubio na Staroj planini pronadjen je jutros, saopštila je Gorska služba spasavanja (GSS). Mladića su pronašli spasioci GSS u blizini sela Zaskovci nakon pretrage terena koja je trajala nešto više od 12 sati, u kontinuitetu. U… »

U potrazi za skijašem dronovi, meštani i instruktori, akcija trajala 12 sati

N1 Info pre 6 dana
Gorska služba spasavanja (GSS) saopštila je danas da su jutros, nešto posle pet sati, pronašli muškarca koji se u sredu izgubio na Staroj planini. Mladića su pronašli spasioci Gorske službe spasavanja zajedno sa zaposlenim u Sklijalištima, u… »

Uspešno završena akcija spasavanja mladića na Staroj planini

RTV pre 6 dana
PIROT - Nešto posle 5 sati jutros, pronađen je mladić koji se u sredu izgubio na Staroj planini, a njega su u blizini sela Zaskovci kod Pirota pronašli spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) zajedno sa zaposlenima u Sklijalištima. U akciji… »

Spasen mladić koji se u sredu izgubio na Staroj planini

Dnevnik pre 6 dana
PIROT: Nešto posle 5.00 sati jutros, pronađen je mladić koji se u sredu izgubio na Staroj planini, a njega su u blizini sela Zaskovci kod Pirota pronašli spasioci Gorske službe spasavanja (GŠ) zajedno sa zaposlenima u Sklijalištima. U akciji… »

Mladić koji se izgubio na Staroj planini pronađen posle 12 sati potrage

RTS pre 6 dana
Spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su jutros u blizini sela Zaskovci muškarca koji se u sredu izgubio na Staroj planini. U akciji spasavanja, pored spasilaca Gorske službe spasavanja, učestvovali su pripradnici MUP-a, sektora za vanredne… »

Pronađen mladić koji se izgubio na Staroj planini

Nova pre 6 dana
Muškarac koji se izgubio na Staroj planini pronađen je jutros, saopštila je Gorska služba spasavanja (GSS). Mladića su pronašli spasioci GSS u blizini sela Zaskovci nakon pretrage terena koja je trajala nešto više od 12 sati, u kontinuitetu. U… »

Pronađen mladić koji se izgubio na Staroj planini, pretraga trajala više od 12 sati

Danas pre 6 dana
Muškarac koji se izgubio na Staroj planini pronađen je jutros, saopštila je Gorska služba spasavanja (GSS). Mladića su pronašli spasioci GSS u blizini sela Zaskovci nakon pretrage terena koja je trajala nešto više od 12 sati, u kontinuitetu. U… »

Vesti dana »