Povezane vesti

Zaustavljen zbog vožnje 132,6 km na čas na auto-putu Beograd-Niš

Politika pre 6 dana
Policija je zaustavila vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas na auto-putu Beograd-Niš na Voždovcu, a prilikom kontrole je ustanovljeno da vozač nema ni vozačku dozvolu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je… »

Pijan i bez dozvole vozio auto-putem na Voždovcu

Nova pre 6 dana
Policajci Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Niš, na teritoriji Voždovca, su prilikom kontrole saobraćaja takozvanim "presretačem" zaustavili vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas, saopštio je MUP. Policijski… »

Vozio 132,6 kilometara na čas na Voždovcu

B92 pre 6 dana
Beograd -- Pripadnici MUP-a na auto-putu Beograd–Niš na Voždovcu su prilikom kontrole "presretačem" zaustavili vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas. Policijski službenici podneli su prekršajnu prijavu zbog prekoračenja brzine… »

Vektrom divljao po Voždovcu bez vozačke dozvole

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Saobraćajna policija zaustavila je na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca takozvanim „presretačem“ vozača automobila “opel vektra” koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas. Protiv njega su podneli prekršajnu prijavu… »

Vozio na autoputu 132,6 km na čas, bez dozvole i pod dejstvom alkohola

N1 Info pre 6 dana
Policija je zaustavila vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas na autoputu Beograd-Niš na Voždovcu, a prilikom kontrole je ustanovljeno da vozač nema ni vozačku dozvolu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je… »

Voždovački presretač u akciji: Zaustavljen fanđo na auto-putu za Niš! Divljao 132,6 na sat gde je dozvoljeno 80! Nema ni…

Kurir pre 6 dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Niš, na teritoriji Voždovca, su prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačem“ zaustavili vozača koji je vozio brzinom 132,6… »

Autoputem Beograd - Niš vozio 132 km/h, bez dozvole i pod dejstvom alkohola

Radio 021 pre 6 dana
Saobraćajna policija je na autoputu Beograd - Niš, na teritoriji Voždovca, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim "presretačem" zaustavila vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas. Policijski službenici podneli su prekršajnu prijavu… »

Bez vozačke dozvole i pod dejstvom alkohola "divljao" kolima po Beogradu

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Saobraćajna policija je na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim presretačem zaustavila vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih… »

Zaustavljen zbog vožnje 132,6 km na čas na auto-putu Beograd-Niš

Novi magazin pre 6 dana
Policija je zaustavila vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas na auto-putu Beograd-Niš na Voždovcu, a prilikom kontrole je ustanovljeno da vozač nema ni vozačku dozvolu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je… »

Pijan divljao brzinom od 132: Km/h Presretači zaustavili mladića na deonici gde je ograničenje 80, otkrili da nema vozačku…

Blic pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, su prilikom kontrole saobraćaja takozvanim "presretačem" zaustavili vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas… »

Vozio 132 kilometra na čas bez dozvole i pod dejstvom alkohola

RTS pre 6 dana
Pripadnici Saobraćajne policije su takozvanim "presretačem" zaustavili vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas. On je zaustavljen na auto-putu na Voždovcu gde je ograničenje 80 kilometara na čas. Policijski službenici podneli su… »

Pijan divljao na autoputu kroz Beograd: Uhvatili ga presretači, otkrili da bahati vozač (24) nije imao dozvolu!

Mondo pre 6 dana
Policija je na autoputu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim "presretačem" zaustavila vozača koji je vozio brzinom 132,6 kilometara na čas. Policija je na autoputu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca… »

Policija "presretačem" zaustavila pijanog vozača koji je jurio 132,6 km na čas: Nije imao ni vozačku

Telegraf pre 6 dana
Protiv njega su podnete prekršajne prijave. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Niš, na teritoriji Voždovca, prilikom kontrole saobraćaja takozvanim „presretačem“ zaustavili su… »

Vesti dana »