Povezane vesti
Dačić: Bez kompromisa sa Prištinom, nema te inicijative zbog koje će Srbija morati nešto da prihvati
Danas 14.01.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da vladajućoj koaliciji u Srbiji „ne pada na pamet“ da „izda“ Kosovo i da nije realna opcija u kojoj je priznanje nezavisnosti konačno rešenje dijaloga sa Prištinom. Navodeći da Kosovo trenutno može da… »
Dačić: Kosovo je isto tako moje kao što je i Tačijevo i Kurtijevo
N1 Info 14.01.2021
Mi nemamo skrivenih namera oko Kosova, veoma jasno smo rekli, od kada smo Aleksandar Vučić i ja napravili koaliciju, da mi želimo kompromis oko Kosova, a da taj kompromis mora da ima u vidu i interese Srba i interese Albanaca, izjavio je u intervjuu za… »
Dačić: Kosovo je isto tako moje, kao što je i Tačijevo i Kurtijevo
Pravda 14.01.2021
Mi nemamo skrivenih namera oko Kosova, veoma jasno smo rekli, od kada smo Aleksandar Vučić i ja napravili koaliciju, da mi želimo kompromis oko Kosova, a da taj kompromis mora da ima u vidu i interese Srba i interese Albanaca, izjavio je u intervjuu za… »
Dačić o (ne)razumevanju: Čije je Kosovo?
RTV 14.01.2021
BEOGRAD - Mi nemamo skrivenih namera oko Kosova, veoma jasno smo rekli, od kada smo Aleksandar Vučić i ja napravili koaliciju, da mi želimo kompromis oko Kosova, a da taj kompromis mora da ima u vidu i interese Srba i interese Albanaca, izjavio je u… »
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 28 minutajoš 33 povezane

Tramp prepušta Putinu ključne teritorije koje je Rusija okupirala: Ovo su detalji sporazuma Vašingtona i Moskve!
Kurir pre 13 minutajoš 35 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 1 satjoš 34 povezane

Privedeno pet osoba zbog napada na fotoreportera i novinara u Crnoj Gori
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana