Повезане вести
Дачић: Без компромиса са Приштином, нема те иницијативе због које ће Србија морати нешто да прихвати
Данас 14.01.2021
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је да владајућој коалицији у Србији „не пада на памет“ да „изда“ Косово и да није реална опција у којој је признање независности коначно решење дијалога са Приштином. Наводећи да… »
Дачић: Косово је исто тако моје као што је и Тачијево и Куртијево
Н1 Инфо 14.01.2021
Ми немамо скривених намера око Косова, веома јасно смо рекли, од када смо Александар Вучић и ја направили коалицију, да ми желимо компромис око Косова, а да тај компромис мора да има у виду и интересе Срба и интересе Албанаца… »
Дачић: Косово је исто тако моје, као што је и Тачијево и Куртијево
Правда 14.01.2021
Ми немамо скривених намера око Косова, веома јасно смо рекли, од када смо Александар Вучић и ја направили коалицију, да ми желимо компромис око Косова, а да тај компромис мора да има у виду и интересе Срба и интересе Албанаца… »
Дачић о (не)разумевању: Чије је Косово?
РТВ 14.01.2021
БЕОГРАД - Ми немамо скривених намера око Косова, веома јасно смо рекли, од када смо Александар Вучић и ја направили коалицију, да ми желимо компромис око Косова, а да тај компромис мора да има у виду и интересе Срба и интересе… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана