Повезане вести
"Сина ми је ударила струја од 20.000 волти!" Андрија Калуђеровић ексклузивно за "Блиц" открива шта се тачно догодило и у…
Спортал блиц 14.01.2021
Бивши голгетер Црвене звезде Андрија Калуђеровић проживљва најтеже моменте у животу. Овом 33-годишњаку је, наме, снажан удар струје животно угрозио синчића, али није било све онако како је испрва описано у појединим медијима… »
Лоше вести: Син Андрије Калуђеровића је у болници! Малишана је ударила струја док се играо напољу!
Хот спорт 14.01.2021
Четворогодишњи Лука је дошао у контакт са струјом из комшијске капије! Како преноси ‘Ало’, син некадашњег фудбалера Црвене звезде Андрије Калуђеровића, доживео је струјни удар. Лука има само четири године! Тренутно се налази у… »
Лекари се боре за живот сина (4) српског нападача! Ударила га струја, породица се моли Богу да им сачува јединца
Спортал блиц 14.01.2021
Кроз праву животну драму, каква може да задеси само родитеље малишана, ових дана пролази бивши голгетер Црвене звезде Андрија Калуђеровић. Његовог четворогодишњег сина је, током боравка код бабе на селу, ударила струја из… »
Животна драма Андрије Калуђеровића: Сина (4) ударила струја из ограде, пребачен у болницу!
Мондо 14.01.2021
Несрећа се догодила код баке на селу. Несрећа се догодила код баке на селу. Четворогодишњег сина српског нападача Андрије Калуђеровића ударила је струја из комшијске ограде, док се играо код баке на селу. Дечак је у тешком… »
Вести дана »
(БЛОГ) Јаћимовић и његов син штрајкују глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 48 повезаних
РХМЗ издао упозорење за сутра на велику количину падавина
РТВ Нови Пазар пре 31 минутајош 66 повезаних