Povezane vesti

Čeda može da ostane nepokretan! Ovo su najnovije informacije o zdravstvenom stanju lidera LDP!

Pravda pre 6 dana
Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije (LDP) koji je od 8. januara u bolnici "Dragiša Mišović", moraće na jako rizičnu operacija tumora na kičmenoj moždini. Ta operacija nosi sa sobom veliku opasnost od invaliditeta, a iskusni… »

Čedomir Jovanović u dosta boljem stanju, nema ponovo koronu

Radio 021 pre 6 dana
Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović već nekoliko dana se nalazi u bolnici gde zbog jakih bolova prima morfijum, potvrđeno je za Nova.rs. Za razliku od prethodnih dana, oseća se mnogo bolje, navodi izvor za Nova.rs. Izvor… »

Jovanović pod terapijom najjačim anesteticima i analgeticima: Njegovo stanje i dalje teško, ali više nema bolove!

Kurir pre 6 dana
Lider LDP Čedomir Jovanović nema više bolove, zbog kojih je pre nekoliko dana u opštem teškom zdravstvenom stanju primljen u KBC "Dr Dragiša Mišović", i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi… »

Najnovije informacije o stanju čedomira Jovanovića: Lider LDP-a bio na terapiji najjačim anesteticima!

Mondo pre 6 dana
Lider LDP ima upalu levog plućnog krila, mikroemboliju oba plućna krila i pleuritis. Lider LDP ima upalu levog plućnog krila, mikroemboliju oba plućna krila i pleuritis. Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanovićnema više bolove, zbog… »

Nove informacije iz bolnice: Evo u kakvom je stanju Čedomir Jovanović

Večernje novosti pre 6 dana
LIDER LDP Čedomir Jovanović nema više bolove, zbog kojih je pre nekoliko dana u opštem teškom zdravstvenom stanju primljen u KBC "Dr Dragiša Mišović", i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno, potvrđeno je "Novostima" u ovoj zdravstvenoj… »

Stigle nove informacije: Poznato trenutno zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića

Srbija danas pre 6 dana
Lider LDP Čedomir Jovanović nema više bolove, zbog kojih je pre nekoliko dana u opštem teškom zdravstvenom stanju primljen u KBC "Dr Dragiša Mišović", i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno. Lekari koji brinu o njegovom zdravlju nezvanično… »

Čedi Jovanoviću bolje, svestan je i komunicira

Nova pre 6 dana
Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović već nekoliko dana se nalazi u bolnici gde zbog jakih bolova prima morfijum, potvrđeno je za Nova.rs. Prema rečima dobro obaveštenog izvora bliskog porodici Jovanović, lider LDP-a se… »

"Plašim se iznova svakog dana": Supruga Čede Jovanovića: Teško ovo podnosimo, ali dijagnoza mu je uspostavljena! Ljudi…

Blic pre 6 dana
Spekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno decu. Supruga Jelena Jovanović kaže za "Blic" da je u većini slučajeva reč o neistinama. - Plašim se iznova svakog dana… »

Čedina supruga Jelena ne krije strah: Plašim se iznova svakog dana, teško ovo podnosimo ljudi, korona je veoma opasna

Kurir pre 6 dana
Ono što je važno, kaže, jeste da je Čedomir stabilno, da ima puno poverenje u sjajan i vrlo posvećen tim lekara i na putu je da se oporavi. BEOGRAD - Spekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića uznemirile su… »

"Plašim se, deci je teško": Čedina supruga otkrila od čega boluje njen muž, nakon meseci borbe postavljena dijagnoza

Mondo pre 6 dana
Jovanovićevo trenutno stanje posledica je teškog oblika korone koju je imao tokom jula. Jovanovićevo trenutno stanje posledica je teškog oblika korone koju je imao tokom jula. Spekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira… »

Oglasila se supruga čede Jovanovića: Dijagnoza je uspostavljena - ovo jedina istina o njegovom stanju

Večernje novosti pre 6 dana
Spekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno decu. Supruga Jelena Jovanović kaže da je u većini slučajeva reč o neistinama. - Plašim se iznova svakog dana šta će se… »

Čeda ima tumor: Stigle najnovije vesti o životnoj drami Jovanovića

Pravda pre 6 dana
Predsedniku Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomiru Jovanoviću, koji se već šest dana nalazi u bolnici ‘Dragiša Mišović’, lekari su pronašli tumor na kičmenoj moždini. Prvi nalazi stručnog konzilijuma upućuju na to da je tumor… »

Vesti dana »