Povezane vesti
Vesna Dedić o kovid eliti i sukobu sa sanjom Marinković: Trpela sam posledice zbog njenih bahatih objava!
Mondo 14.01.2021
Progovorila o prekidu prijateljstva nakon 25 godina druženja. Progovorila o prekidu prijateljstva nakon 25 godina druženja. Javnost je bila iznenađena prekidom dugogodišnjeg prijateljstva Sanje Marinković i Vesne Dedić. Nakon 25 godina druženja, njih dve… »
Zbog kovid elite je Vesna Dedić rešila da progovori: Sanja je ugrozila moju profesiju i čast!
Kurir 14.01.2021
Prijateljstvo između Vesne Dedić i Sanje Marinković, dugo više od dve decenije, prekinuto je pre godinu dana. Ovo nam je potvrdila voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" i otkrila da ju je afera "kovid elita" navela da se javno oglasi. Kao bomba je… »
Vesti dana »

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 18 minutajoš 32 povezane

(Video) Postaje srpski zet? Heroj drame u avionu poreklom s naših prostora podelio sjajne vesti: Upoznao sam najdivniju ženu na svetu, selim se u Srbiju
Dnevnik pre 3 minutajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Osveženje stiže u utorak Evo koliko će trajati i kada se očekuje stabilizacija treba li da strtepimo od vremenskih nepogoda?
Dnevnik pre 2 satajoš 58 povezanih