Povezane vesti
Vučević: Bake su naše druge majke
Dnevnik 14.01.2021
Moja baka po majci Dragica za pravoslavnu Novu godinu tradicionalno mesi "vasilicu", a to je, verujte mi, najukusniji hleb koji sam ikada jeo, napisao ja na svom Instatgram nalog gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. „Iako je zagazila u 92… »
Vučević: Bake su naše druge majke, pažnjom pomažu da prebrodimo ova teška vremena
Mondo 14.01.2021
Gradonačelnik Novog Sada čestitao je svima pravoslavnu Novu godinu. Gradonačelnik Novog Sada čestitao je svima pravoslavnu Novu godinu. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević otkrio je na svom Instagram profilu da njegova baka po majci Dragica za… »
Vučević: Bake su naše druge majke, pažnjom pomažu da prebrodimo ova teška vremena
Kurir 14.01.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević otkrio je na svom Instagram profilu da njegova baka po majci Dragica za pravoslavnu Novu godinu tradicionalno mesi "vasilicu". - Verujte mi, to je najukusniji hleb koji sam ikada jeo. Iako je zagazila u 92… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, ogroman broj ljudi krenuo s Novog Beograda
N1 Info pre 6 minutajoš 41 povezana

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su najveće kolone i gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 81 povezana

Uhapšen vozač BMW-a koji je u Belim vodama oborio tri osobe
Pravo u centar pre 5 minutajoš 21 povezana

Slikao oružje i municiju: Tužilaštvo policiji izdalo nalog za identifikaciju muškarca koji je pretio na Instagramu (foto)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih