Povezane vesti

Uhapšene četiri radnice opštine Surdulica, oštetile lokalni budžet za više od 46.000 evra

Politika pre 4 dana
Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja u postupku javnih nabavki oštetile opštinu Surdulica za više od 46.000… »

Malverzacije rukovodilaca sa IPA projektima? Ovo su žene uhapšene u Surdulici!

Večernje novosti pre 4 dana
PRIPADNICI Odeljenja za borbu protiv korupcije iz Niša uhapsili su jutros u Surdulici više lica, među kojima načelnici opštine Surdulica zbog sumnje u malverzacije i pranje novca u vezi sa IPA projektima koji su godinama unazad rađeni između te i… »

Uhapšena blagajnica salona nameštaja: Kraljevčanka prisvojila skoro 964.000 dinara

Večernje novosti pre 4 dana
ZBOG sumnje da je počinila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u… »

Preko nameštaja do nezakonitih milion dinara

RTV pre 4 dana
KRALJEVO - Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, policija je uhapsila J. Z. (25) zbog sumnje da je od 2018. do 2019. godine, radeći kao blagajnik u jednom salonu nameštaja u Kraljevu, prisvojila… »

Prisvojila skoro milion dinara: Uhapšena radnica salona nameštaja u Kraljevu zbog pronevere

Blic pre 4 dana
Devojka J. Z. (26) uhapšena je od strane policije, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, zbog sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju… »

Hapšenje u opštini Surdulica - uhapšeni članovi komisije za javne nabavke

B92 pre 4 dana
Surdulica -- Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapšene su četiri osumnjičene da su kao članovi komisije za javnu nabavku. Uhapšeni su radili na javnoj nabavci radi rekonstrukcije Informacionog… »

Uhapšena blagajnica iz salona nameštaja u Kraljevu: Kupci robu plaćali u kešu, ona uzimala novac i sve uspevala da sakrije

Kurir pre 4 dana
Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, policija je uhapsila J. Z. (25) zbog sumnje da je od 2018. do 2019. godine, radeći kao blagajnik u jednom salonu nameštaja u Kraljevu, prisvojila novac od kupaca… »

Četiri zaposlene u opštini Surdulica osumnjičene za zloupotrebu

Radio 021 pre 4 dana
Četiri zaposlene u opštinskoj upravi u Surdulici uhapšene su zbog sumnje da su, zloupotrebivši službeni položaj u postupku javnih nabavki, oštetile tu opštinu za više od 46.000 evra. Policija je uhapsila M.S. (40), rukovodioca u opštini… »

Uhapšene osumnjičene za zloupotrebe u Surdulici

Dnevnik pre 4 dana
NIŠ/SURDULICA: Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapšene su četiri osumnjičene da su kao članovi komisije za javnu nabavku radi rekonstrukcije Informacionog centra za zaštitu životne sredine na… »

Akcija MUP u Surdulici, nema zaštićenih! Uhapšene 4 funkcionerke opštine zbog zloupotreba pri javnim nabavkama! Sve su…

Kurir pre 4 dana
SURDULICA - Prema nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapšene su četiri osumnjičene da su kao članovi komisije za javnu nabavku radi rekonstrukcije Informacionog centra za zaštitu životne sredine na… »

Hapšenje u Surdulici: Pronevereno 46.000 evra

Nova pre 4 dana
Policajci u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su četiri osobe zbog sumnje da su zloupotrebivši službeni položaj u postupku javnih nabavki oštetile opštinu Surdulica za više od 46.000… »

Uhapšene radnice opštine Surdulica, oštetile budžet za više od 46.000 evra

N1 Info pre 4 dana
Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja u postupku javnih nabavki oštetile opštinu Surdulica za više od 46.000… »

U Surdulici uhapšene opštinske funkcionerke

Jugmedia pre 4 dana
Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije iz Niša jutros su u Surdulici uhapsili više osoba na važnim funkcijama u lokalnoj samoupravi zbog sumnje da je bilo nepravilnosti u javnim nabavkama vezanih za projekte prekogranične saradnje, potvrđeno… »

Četvoro članova komisije za javne nabavke u Vlasini uhapšene zbog zloupotreba

RTV pre 4 dana
NIŠ - Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapšene su četiri osumnjičene da su kao članovi komisije za javnu nabavku radi rekonstrukcije Informacionog centra za zaštitu životne sredine na Vlasini… »

Veliko hapšenje: Lisice na ruke stavljene članovima komisije za javnu nabavku opštine Surdulica

Blic pre 4 dana
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Nišu odredilo zadržavanje Danijeli S., Slađani M. i Oliveri V. iz Surdulice. Zadržane žene su, kako nezvanično saznajemo, tokom 2014. godine, kao članovi komisije za javnu… »

Uhapšeni načelnici opštine Surdulica

Nova pre 4 dana
Načelnici opštine Surdulica i još nekoliko osoba uhapšeni su jutros u velikoj policijskoj akciji. Kako se nezvanično navodi, pritvor je određen Danijeli S., Slađani M. i Oliveri V. One su, kako se nezvanično navodi, izvodile malverzacije i prale… »

Vesti dana »