Povezane vesti

Smanjuje se broj obolelih od Covid-19 u firmama

Vesti online pre 6 dana
Na osnovu poslednjeg preseka broja “Kovid odsutnih” radnika od 13. januara 2021. godine, nastavljen je trend poboljšanja epidemiološke situacije u privredi, pokazala je najnovija anketa koju je Privredna komora Srbije sprovela među 1.057 kompanija… »

PKS: Smanjuje se broj kovid-pozitivnih u firmama

Nova ekonomija pre 6 dana
Epidemiološke situacije u privredi je nastavila da se poboljšava, pokazala je najnovija anketa koju je Privredna komora Srbije (PKS) sprovela među 1.057 kompanija. Od ukupno 381.249 zaposlenih u više od hiljadu firmi, zbog zaraze koronavirusom… »

Korona u privredi: Najviše boluju zaposleni u ova tri grada

Večernje novosti pre 6 dana
POSLEDNjI presek broja kovid odsutnih radnika, pokazao je da je nastavljen trend poboljšanja epidemiološke situacije u srpskoj privredi. Najnovija anketa Privredne komore Srbije među 1.057 kompanija pokazuje da od ukupno 381.249 zaposlenih, zbog zaraze… »

PKS: U firmama manji broj obolelih od koronavirusa

Novi magazin pre 6 dana
Broj obolelih radnika od koronavirusa se smenjuje, saopštila je danas Privredna komora Srbije posle sprovedene ankete medju 1.057 kompanija. Od ukupno 381.249 zaposlenih u anketiranim kompanijama zbog zaraze koronavirusom trenutno sa posla odsustvuje… »

Smanjuje se broj obolelih od korone u firmama

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Od juče je nastavljen trend poboljšanja epidemiološke situacije u srpskoj privredi, pokazalo je poslednji presek broja kovid odsutnih radnika, saopštila je Privredna komora Srbije. Najnovija anketa koju je PKS sprovela među 1.057 kompanija… »

Privredna komora Srbije: Smanjuje se broj obolelih u firmama

Danas pre 6 dana
Na osnovu poslednjeg preseka broja „Kovid odsutnih“ radnika od 13. januara, nastavljen je trend poboljšanja epidemiološke situacije u privredi, pokazala je najnovija anketa koju je Privredna komora Srbije(PKS) sprovela među 1.057 kompanija… »

Smanjen broj radnika u Srbiji na bolovanju zbog korone, najviše odsutnih sa posla u Novom Sadu i Užicu

Radio 021 pre 6 dana
Na osnovu poslednjeg preseka broja "kovid odsutnih" radnika od 13. januara ove godine, nastavljen je trend poboljšanja epidemiološke situacije u privredi, pokazala je najnovija anketa koju je Privredna komora Srbije sprovela među 1.057 kompanija. Od… »

U Vojvodini 483 novoobolelih od kovida 19, u Novom Sadu 109

Novi magazin pre 6 dana
U Vojvodini je 13. januara registrovano 483 novoobolelih od koronavirusa, od čega u Novom Sadu 109, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Vojvodine. Kako se navodi, u ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 13.891… »

Smanjuje se broj novoobolelih u Vojvodini

Danas pre 6 dana
U Novom Sadu i Vojvodini iz dana u dan variraju brojevi novoobolelih korona virusom – čas malo padnu, pa opet malo skoče, pa Institut za javno zdravlje Vojvodine ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda… »

Vesti dana »