Povezane vesti

U Beloj Palanci nema pijaće vode, evakuisani još uvek van domova

Politika pre 6 dana
BELA PALANKA – U Beloj Palanci, u kojoj je zbog poplava na snazi vanredna situacija, nema pijaće vode, a oko 50 meštana iz romskog naselja Murica još uvek je u Prihvatnom centru za migrante u Divljani. Predsednik opštine Bela Palanka Goran… »

Vlasotince: Više od 20.000 ljudi na vodi iz cisterni

RTV pre 6 dana
VLASOTINCE - Situacija u Vlasotincu nakon poplava je i dalje veoma ozbiljna, jer se više od 20.000 stanovnika snabdeva vodom iz cisterni. Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović rekao je da će voda za piće biti u upotrebi kada to odobri… »

PKS: 10 miliona dinara za građane ugrožene u poplavama

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Za pomoć ugroženom stanovništvu juga Srbije od poplava 10 miliona dinara izdvojila je Privredna komora Srbija (PKS), saopšteno je danas. Navodi se da će pomoć biti uručena najugroženijim građanima koji su pogođeni poplavama, za pomoć… »

PKS: 10 miliona dinara za ugrožene građane u poplavama na jugu Srbije

Vesti online pre 6 dana
Privredna komora Srbija izdvojila je 10 miliona dinara za pomoć ugroženom stanovištvu od poplava na jugu Srbije. Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež sa saradnicima, tokom sledeće sedmice, obići će poplavljena područja na jugu zemlje… »

Privredna komora Srbije: 10 miliona dinara za građane ugrožene u poplavama

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Za pomoć ugroženom stanovništvu juga Srbije od poplava 10 miliona dinara izdvojila je Privredna komora Srbija. Navodi se da će pomoć biti uručena najugroženijim građanima koji su pogođeni poplavama, zdrastvenim ustanovama, kao i za… »

PKS izdvojila deset miliona dinara za građane poplavljenog juga Srbije

N1 Info pre 6 dana
Privredna komora Srbija je saopštila da je izdvojila 10 miliona dinara za pomoć ugroženom stanovištvu od poplava na jugu Srbije. Pomoć će biti uručena najugroženijim građanima koji su pogođeni poplavama, za pomoć zdrastvenim ustanovama, kao i… »

Bela Palanka: Nema pijaće vode, evakuisani još uvek van domova

Dnevnik pre 6 dana
BELA PALANKA: U Beloj Palanci, u kojoj je zbog poplava na snazi vanredna situacija, nema pijaće vode, a oko 50 meštana iz romskog naselja Murica još uvek je u Prihvatnom centru za migrante u Divljani. Predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković… »

Vanredna situacija posle poplava: U Beloj Palanci nema pijaće vode i neće je biti pre utorka, evakuisani još uvek van domova

Blic pre 6 dana
U Beloj Palanci, u kojoj je zbog poplava na snazi vanredna situacija, nema pijaće vode, a oko 50 meštana iz romskog naselja Murica još uvek je u Prihvatnom centru za migrante u Divljani. Predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković rekao je za… »

Vesti dana »