Povezane vesti

Posle Asvela i Bajern dobio A licencu na deset godina

Sportski žurnal pre 7 dana
Đordi Bertomeu, na konferenciji za novinare u Minhenu, da bi smirio duhove istakao da su iz našeg regiona kandidati za A licencu - Zvezda, Partizan i Budućnost. Evroliga je posle Asvela dogovorila još jednu A licencu sa rokom trajanja - 10 godina… »

"Zvezda i Partizan su kandidati za A licencu Evrolige" Đordi Bertomeu nam ponovo budi nadu, ali ima ali!

Blic sport pre 6 dana
Prvi čovek Evrolige rekao je da su , Partizan i Budućnost kandidati za A licencu takmičenja, ali ljubitelji košarke ne bi trebalo da se preterano nadaju, jer je poznato da Španac menja mišljenja. Bertomeu je tokom konferencije u Monaku pričao o… »

Bertomeu: Partizan i Zvezda kandidati za A licencu

B92 pre 6 dana
Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu je organizovao konferenciju za medije na kojoj je saopštio potencijalno bitne vesti za srpsku košarku. Govoreći o proširenju elitnog košarkaškog takmičenja, on je spomenuo i Crvenu zvezdu i Partizan. Naveo je da… »

Bartomeu: Zvezda i Partizan kandidati za A licencu Evrolige

Dnevnik pre 6 dana
Prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu je govoreći o proširenju elitnog košarkaškog takmičenja, spomenuo i Crvenu zvezdu i Partizan kao legitimne kandidate za A licencu i zagarantovano mesto u Evroligi, preniosi portal Srtbija danas. - Ne mogu da… »

Đorđi Bartomeu: „Crvena zvezda i Partizan su kandidati za A licencu!“

Hot sport pre 6 dana
Predsednik Evrolige Đordi Bartomeu ponovo je govorio o promenama u elitnom košarkaškom takmičenju. Ovoga puta dotakao se i najvećih srpskih klubova, Crvene zvezde i Partizana, te istakao da su oni i dalje kandidati za A licencu. – Ne mogu da… »

Bertomeu: Zvezda i Partizan kandidati za A licencu, ali…

Nova pre 6 dana
Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu rekao je da je liga otvorena za proširenje u budućnosti kao i za dodeljivanje A licenci klubovima sa ovih prostora. Bertomeu je napomenuo da su najveći srpski klubovi, Crvena zvezda i Partizan legitimni kandidati za… »

"Partizan i zvezda su kandidati za A licencu Evrolige": Đordi zagolicao maštu navijača i probudio staru nadu

Mondo pre 6 dana
"Tržište i zarada pre svega, ali potrebna nam je Srbija za promociju košarke" "Tržište i zarada pre svega, ali potrebna nam je Srbija za promociju košarke" Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu rekao je da su Crvena zvezda, Partizan i Budućnost… »

Nikada jača izjava prvog čoveka evrolige: Partizan i Zvezda su kandidati za A licencu, Srbija nam je mnogo važna

Večernje novosti pre 6 dana
PRVI čovek elitnog takmičenja Žordi Bertomeu prvi put je otvoreno govorio o sigurnoj višegodišnjoj ulaznici za klubove iz naše zemlje i regiona. Evroliga je otvorena za proširenje lige u doglednoj budućnosti, ali isto tako i za dodeljivanje novih… »

Bertomeu otvoreno: Zvezda i Partizan kandidati za a licencu, Srbija važan region za Evroligu

Mozzart sport pre 6 dana
Prvi čovek elitnog takmičenja prvi put otvoreno govorio o sigurnoj višegodišnjoj ulaznici za klubove iz naše zemlje i regiona. Evroliga je otvorena za proširenje lige u doglednoj budućnosti, ali isto tako i za dodeljivanje novih višegodišnjih A… »

Vesti dana »