Povezane vesti

Lekar iz Šapca Aleksandar Jovanovski preminuo od korone

Radio 021 pre 6 dana
Od posledica korona virusa, u Zemunu je preminuo Aleksandar Jovanovski (58), lekar iz Šapca. Dr Aleksandar Jovanovski, kako javljaju podrinske.com, bio je internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu. Izgubio je bitku sa… »

Preminuo Saša Jovanovski, načelnik Internog odeljenja u Šapcu

Danas pre 6 dana
Doktor koga su svi voleli Od posledica korona virusa u bolnici u Zemunu preminuo je dr Aleksandar Jovanovski, načelnik Interne medicine u Opštoj bolnici u Šapcu. Tokom pandemije bio je na prvoj liniji odbrane od zaraze, bespoštedno radio svoje i smene… »

Od korone preminuo Aleksandar Jovanović, lekar iz Šapca

Nova pre 6 dana
Od posledica korona virusa, u Zemunu, preminuo je Aleksandar Jovanovski (58), lekar iz Šapca. Dr Aleksandar Jovanovski, kako javljaju podrinske.com, bio je internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu. Izgubio je bitku sa… »

"Iz crvene zone otišao u bolesnički krevet": Preminuo još jedan lekar: Dr Jovanovski izgubio bitku sa koronom

Blic pre 6 dana
Od posledica koronavirusa, u Zemunu, preminuo je Šapčanin, lekar, Saša Jovanovski, pišu "Podrinjske". Dr Aleksandar Jovanovski, 1963. god internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu izgubio je bitku sa bolešću, iz… »

Korona odnela uglednog doktora iz Šapca: Preminuo Saša Jovanovski, heroj iz crvene zone!

Mondo pre 6 dana
Od posledica korona virusa, u Zemunu, preminuo je još jedan Šapčanin, lekar, Saša Jovanovski, dobar čovek i prijatelj. Od posledica korona virusa, u Zemunu, preminuo je još jedan Šapčanin, lekar, Saša Jovanovski, dobar čovek i prijatelj. Dr… »

Ostali smo i bez doktora Saše (58): Reumatolog iz Šapca preminuo od posledica korone iz crvene zone otišao u bolničku…

Kurir pre 6 dana
Još jedan medicinski radnik izgubio je bitku sa kovidom. Od posledica korona virusa u Zemunu prema navodima portala "Podrinske" preminuo je doktor Aleksandar Saša Jovanovski (58) iz Šapca. - Doktor Aleksandar Jovanovski, dobar čovek i prijatelj… »

Preminuo doktor Saša Jovanovski: Izgubio bitku sa virusom korona

Večernje novosti pre 6 dana
OD posledica korona virusa, u Zemunu, preminuo je još jedan Šapčanin, lekar, Saša Jovanovski (58). Dr Aleksandar Jovanovski, kako javljaju podrinske.com, bio je internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu. Izgubio je… »

Vesti dana »

Vlasti Kine uvele sankcije za Pompea

RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Na današnji dan, 21. januar

B92 pre 1 satjoš 1 povezana

Počela imunizacija u Somboru: Vakcinu primilo 250 ljudi

Večernje novosti pre 6 satijoš 5 povezanih