Povezane vesti

Penzionisani dekan Pravnog fakulteta novi ambasador u Vatikanu

Politika pre 4 dana
Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mesto ambasadora u Vatikanu postavljen je profesor u penziji Sima Avramović. Avramović, nekadašnji dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, postavljen je na to mesto ukazom od 5. januara… »

Sima Avramović ambasador Srbije u Vatikanu

Radio 021 pre 3 dana
Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mesto ambasadora u Vatikanu postavljen je profesor u penziji i nekadašnji dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović, piše danas Blic. Dužnost stalnog šefa misije Srbije pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku… »

Sima Avramović ambasador Srbije u Vatikanu

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mesto ambasadora u Vatikanu postavljen je profesor u penziji Sima Avramović.A vramović, nekadašnji dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, postavljen je na to mesto ukazom od 5… »

Avramović: Za Srbiju odnosi s Vatikanom izuzetno važni

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Vatikan je izuzetno značajan i uticajan međunarodni faktor, pa je stoga od naročite važnosti da se diplomatski odnosi s Vatikanom održavaju na što je moguće višem i prijateljskom nivou, a naročito zbog brige koju Sveta stolica pokazuje… »

Novi ambasador Srbije u Vatikanu bivši dekan Pravnog fakulteta u Beogradu

B92 pre 4 dana
Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mesto ambasadora u Vatikanu postavljen je profesor u penziji i nekadašnji dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović. Dužnost stalnog šefa misije Republike Srbije pri Organizaciji ujedinjenih nacija u… »

Sima Avramović novi ambasador u Vatikanu

Danas pre 4 dana
Za ambasadora Srbije u Vatikanu, ukazom predsednika Republike, postavljen je nekadašnji dekan Pravnog fakulteta, profesor u penziji Sima Avramović, objavljeno je u poslednjem broju Službenog glasnika. Ukazima predsednika Srbije objavljenim u istom… »

Sima Avramović novi ambasador Srbije u Vatikanu

N1 Info pre 4 dana
Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mesto ambasadora u Vatikanu postavljen je profesor u penziji Sima Avramović. Avramović, nekadašnji dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, postavljen je na to mesto ukazom od 5. januara… »

Ukazom predsednika Vučića: Profesor Sima Avramović ambasador u Vatikanu

Kurir pre 4 dana
BEOGRAD - Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mesto ambasadora u Vatikanu postavljen je profesor u penziji Sima Avramović. Avramović, nekadašnji dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, postavljen je na to mesto ukazom od 5… »

Saznajemo: Nekadašnji dekan Pravnog fakulteta novi ambasador u Vatikanu, evo kada će biti popunjena mesta u ambasadama u Kini…

Blic pre 4 dana
Ukazom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mesto ambasadora u Vatikanu postavljen je profesor u penziji i nekadašnji dekan Pravnog fakulteta, Sima Avramović dok će dužnost stalnog šefa misije Republike Srbije pri Organizaciji ujedinjenih nacija… »

Vesti dana »

Ministarstvo prosvete: Nastava se odvija nesmetano

Dnevnik pre 5 satijoš 24 povezane

ALIMS izdao dozvolu za kinesku vakcinu

RTV pre 1 satjoš 73 povezane

Zaev: Severna Makedonija od Srbije dobija 8.000 Fajzer vakcina

Slobodna Evropa pre 8 satijoš 15 povezanih