Povezane vesti

Vučić: Promene u Vašingtonskom sporazumu samo uz konsultaciju sa Srbijom

Slobodna Evropa pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je 14. januara, da ako neko želi nešto da menja u Vašingtonskom sporazumu koji je Srbija potpisala, mora najpre da razgovara sa Srbijom. Odgovarajući na pitanja novinara na konferenciji za medije nakon… »

Vučić o dokumentu iz Vašingtona, opoziciji, frilenserima

Novi magazin pre 4 dana
Povodom vesti da su specijalni predstavnik EU za dijalog Srbije i Kosova, Mirolslav Lajčak, i šef biroa Stejd depertmenta za Evropu, Fiilip Riker, u Briselu razgovarali o promeni dokumenata koje su predstavnici Srbie i Kosova septembra potpisali u… »

Vučić: Ništa nije gotovo, i Srbija mora da se pita

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da o delu Vašingtonskog sporazuma koji je Srbija potpisala, ako se želi nešto menjati, mora da se razgovara sa Srbijom. Vučić je na Zlatiboru upitan za sastanak specijalnog predstavnika za… »

"Nije ništa gotovo" VIDEO

B92 pre 4 dana
Zlatibor -- Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da o delu Vašingtonskog sporazuma koji je Srbija potpisala, ako se želi nešto menjati, mora da se razgovara sa Srbijom. "U delu koji Srbija potpisuje, o tome mora neko sa Srbijom da razgovara… »

O najavljenim promenama Vašingtonskog sporazuma mora da se razgovara sa Srbijom

RTV pre 4 dana
ZLATIBOR - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da o delu Vašingtonskog sporazuma koji je Srbija potpisala, ako se želi nešto menjati, mora da se razgovara sa Srbijom. Vučić je na Zlatiboru upitan za sastanak specijalnog… »

Predsednik o sastanku Lajčaka i Rikera: Ako se nešto menja u sporazumu Srbija mora da se pita

Večernje novosti pre 4 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da o delu Vašingtonskog sporazuma koji je Srbija potpisala, ako se želi nešto menjati, mora da se razgovara sa Srbijom. Vučić je na Zlatiboru upitan za sastanak specijalnog predstavnik za dijalog… »

Vesti dana »