Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine i Novog Pazara doputovali u Tursku na pripreme

Sportski žurnal pre 6 dana
Kako se navodi na sajtu novosadskog kluba, igrači Vojvodine su zajedno sa fudbalerima Čukaričkog čarter letom doputovali u Antaliju. Fudbaleri Vojvodine doputovali su danas u Tursku, gde će u narednih 15 dana obaviti glavni deo priprema za drugi deo… »

Krstajić zadovoljan radom u prvom delu priprema

Sportski žurnal pre 6 dana
Krstajić je naveo da najbolji strelac ekipe Nenad Lukić neće putovati sa ekipom, jer je dobio poziv za reprezentaciju. Trener TSC-a Mladen Krstajić rekao je danas je zadovoljan radom u prvoj nedelji priprema u Bačkoj Topoli, uoči polaska u Tursku na… »

Fudbaleri Radničkog otputovali u Antaliju na pripreme

Sportski žurnal pre 6 dana
Gaćinović je rekao da klub uveliko radi na dovođenju pojačanja. Fudbaleri Radničkog iz Niša otputovali su danas u Antaliju na dvonedeljne pripreme uoči nastavka sezone u Super ligi Srbije. Radnički će odigrati pet kontrolnih utakmica u Turskoj, a… »

Fudbaleri Vojvodine počinju pripreme u Beleku

Dnevnik pre 6 dana
BELEK: Fudbaleri Vojvodine doputovali su danas u Tursku, gde će u narednih 15 dana sprovesti glavni deo priprema za narednu polusezonu. Kako je saopšteno na sajtu kluba, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović na pripreme je poveo 29 igrača… »

Radnički otputovao u Tursku

B92 pre 6 dana
Fudbaleri Radničkog iz Niša otputovali su u Antaliju na dvonedeljne pripreme uoči nastavka sezone u Super ligi Srbije. Radnički će odigrati pet kontrolnih utakmica u Turskoj, a za sada su poznata četiri protivnika. Niška ekipa će 17. januara… »

Krstajić zadovoljan radom u prvom delu priprema

B92 pre 6 dana
Trener TSC-a Mladen Krstajić rekao je je zadovoljan radom u prvoj nedelji priprema u Bačkoj Topoli, uoči polaska u Tursku na drugi deo priprema. "Svi smo zdravi i na broju i verujem da ćemo na najbolji način iskoristiti ove pripreme", rekao je… »

Vojvodina stigla u Tursku: Osvajači Kupa 15 dana na pripremama u Beleku uz šest kontrolnih utakmica

Blic sport pre 6 dana
Fudbaleri doputovali su danas u Tursku, gde će u narednih 15 dana sprovesti glavni deo priprema za narednu polusezonu. Kako je saopšteno na sajtu kluba, šef stručnog štaba Vojvodine na pripreme je poveo 29 igrača. Golmani: Nikola Simić, Nemanja… »

Vojvodina stigla u Tursku, prvi test već u subotu protiv Altaja

Mozzart sport pre 6 dana
Novosadski klub će narednih 15 dana provesti u Antaliji, gde će odraditi poslednju fazu priprema pred nastavak prvenstva. (Od specijalnog izveštača iz Antalije) Fudbaleri Vojvodine doputovali su danas u Antaliju gde će u narednih 15 dana obaviti… »

Lalatović poveo 29 fudbalera u Tursku: Vojvodina traži formu za odbranu Kupa Srbije!

Mondo pre 6 dana
Među putnicima je i jedino dosadašnje pojačanje. Među putnicima je i jedino dosadašnje pojačanje. Posle deset dana rada u Veterniku, fudbaleri Vojvodine doputovali su u Turske gde ih u naredne dve nedelje čeka centralni deo priprema. U dobro… »

Fudbaleri Vojvodine stigli u Tursku na pripreme: Novosađani u Beleku bruse formu za nastavak sezone

Večernje novosti pre 6 dana
FUDBALERI Vojvodine su danas oko podne, udobnim čarter letom iz Beograda za sat i 45 minuta stigli u tursko letovalište Belek, smestili se u hotel "Susesi" u blizini sportskog centra na kojem će do 29. januara odraditi drugi deo zimskih priprema. Nenad… »

Fudbaleri TSC-a danas putuju u Tursku: Krstajić: „Odigraćemo četiri pripremne utakmice, žao mi je što Nenad Lukić neće…

Hot sport pre 6 dana
Fudbaleri TSC iz Bačke Topole danas putuju u Tursku, gde će se u naredne dve nedelje pripremati za drugi deo sezone u Superligi. Šef stručnog štaba TSC-a Mladen Krstajić izrazio je zadovoljstvo radom sa ekipom u prvoj nedelji priprema u Bačkoj… »

Radnički s petoricom novajlija otputovao u Tursku

Mozzart sport pre 6 dana
Doduše, bez dvojice reprezentativaca. Renovirana ekipa Radničkog otputovala je jutros na glavni deo priprema u Antaliju, a u avionu za Tursku našla su se i petorica januarskih pojačanja: Ognjen Đuričin (stigao iz Vojvodine), Nikola Stanković (OFK… »

Fudbaleri Radničkog otputovali na pripreme u Antaliju

Nova pre 6 dana
Fudbaleri Radničkog iz Niša otputovali su u Antaliju na dvonedeljne pripreme uoči nastavka sezone u Superligi. Radnički će odigrati pet kontrolnih utakmica u Turskoj, a za sada su poznata četiri protivnika. Niška ekipa će 17. januara igrati protiv… »

Fudbaleri Radničkog otputovali na pripreme u Antaliju: U Turskoj sa petoricom novajlija! (foto)

Hot sport pre 6 dana
Fudbaleri Radničkog jutros su otputovali u tursku Antaliju, gde će boraviti dve nedelje i odraditi glavni deo priprema za nastavak sezone u Superligi Srbije. Tim sa Čaira će u Turskoj odigrati i pet kontrolnih mečeva, a za sada su dogovorena četiri… »

TSC kreće u Antaliju: Krstajić zadovoljan radom u prvom delu priprema

Večernje novosti pre 6 dana
TRENER TSC-a Mladen Krstajić rekao je danas je zadovoljan radom u prvoj nedelji priprema u Bačkoj Topoli, uoči polaska u Tursku na drugi deo priprema. "Svi smo zdravi i na broju i verujem da ćemo na najbolji način iskoristiti ove pripreme", rekao je… »

Vesti dana »