Povezane vesti

Građanima BiH i Crne Gore ne treba PCR test za ulazak u Srbiju

Slobodna Evropa pre 6 dana
Od 14. januara građanima Bosne i Hercegovine (BiH), Republike Albanije, Republike Bugarske, Republike Sjeverne Makedonije i Crne Gore nije potreban negativan PCR test prilikom ulaska u Republiku Srbiju, saopštila je Granična policija BiH. Granična… »

Susjedi od danas bez PCR testa mogu u Srbiju

Al Jazeera pre 6 dana
Građani BiH, Albanije, Bugarske, Sjeverne Makedonije i Crne Gore bez PCR testa mogu u Srbiju. Građanima Bosne i Hercegovine, Albanije, Bugarske, Sjeverne Makedonije i Crne Gore od danas za ulazak u Srbiju nije potreban negativan PCR test, prenosi… »

Ukinut PCR test za sve koji u Srbiju dolaze iz ovih 5 zemalja

Pirotske vesti pre 6 dana
Svima koji u Srbiju budu želeli da dođu iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Bugarske, više neće biti potreban PCR test. Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež ocenio je da je ukidanje obaveznog PCR testa za… »

Bez PCR testa i za građane BiH i Srbije

RTV Novi Pazar pre 6 dana
Predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež ocijenio je da je ukidanje obaveznog PCR testa za sve koji u Srbiju dolaze iz Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Bugarske, još jedna dobra odluka za ekonomsku saradnju u… »

Građani BiH, Crne Gore, Albanije, S. Makedonije i Bugarske mogu u Srbiju bez PCR

N1 Info pre 6 dana
Građani Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Severne Makedonije i Bugarske mogu da uđu u Srbiju bez negativnog PCR testa, potvrđeno je za portal N1 u Vladi. Isto važi i za državljane Srbije koji se upute u ove zemlje. Od danas, kako je i ranije… »

Građani BiH mogu u Srbiju bez PCR testa i bez karantina

Politika pre 6 dana
BANjALUKA – Građani Bosne i Hercegovine od danas mogu da uđu u Srbiju bez negativnog PCR testa, objavile su banjalučke „Nezavisne novine”. „Obavešteni smo iz MUP-a Srbije da državljani BiH mogu od danas bez testa u Republiku Srbiju”… »

Vesti dana »