Povezane vesti

Vladika Kirilo u Cetinjskom manastiru zamonašio Kolumbijca Rodriga Juhumu Truhilja Teofila

Politika pre 6 dana
Pravoslavnog Kolumbijca i cetinjskog bogoslovca Rodriga Juhumu Truhilja Teofila juče je u Cetinjskom manastiru Episkop buenosajreskli i južno-centralnoamerički g. Kirilo zamonašio i dao mu monaško ime Amfilohije. Nakon monašenja Vladika Kirilo je… »

Rodrigo postao Amfilohije u Cetinjskom manastiru

B92 pre 6 dana
Kolumbijca pravoslavne veroispovesti Rodriga Juhumu Truhilja Teofila u Cetinjskom manastiru je zamonašio episkop buenosajreski i južno-centralnoamerički Kirilo. Rodrigo, koji je i cetinjski bogoslovac dobio je monaško ime Amfilohije. Nakon monašenja… »

Kolumbijac se zamonašio u Cetinjskom manastiru, dobio ime Amfilohije /foto/

Sputnik pre 6 dana
Pravoslavni Kolumbijac Rodrigo Juhumu Truhilja Teofil zamonašio se u Cetinjskom manastiru. Njega je zamonašio episkop buenosajreski i južno-centralnoamerički Kirilo i dao mu monaško ime Amfilohije. Vladika Kirilo je rekao da je novi monah, koji je… »

Kolumbijac rodrigo postao monah srpske pravoslavne crkve: Sinoć u Cetinjskom manastiru dobio ime po duhovnom ocu - Amfilohije…

Večernje novosti pre 6 dana
PRAVOSLAVNOG Kolumbijca i cetinjskog bogoslovca Rodriga Juhumu Truhilja Teofila sinoć je u Cetinjskom manastiru Episkop buenosajreskli i južno-centralnoamerički Kirilo zamonašio i dao mu monaško ime Amfilohije, objavio je sajt Mitropolije… »

Vesti dana »