Povezane vesti

Devojčica kojoj se šal zakačio za lift nije životno ugrožena

Nova pre 6 dana
Devojčica (7) iz Prijepolja koja je danas povređena na skijalištu Jabuka, kada joj je sajla ski lifta zakačila šal koji je počeo da je guši, nije životno ugrožena. Ova informacija preneta je “ Blicu” iz Opšte bolnice Užice gde je devojčica… »

Drama na skijalištu: Devojčica teško povređena kada je njen šal povukao ski lift!

Blic pre 6 dana
Sedmogodišnja devojčica teško je povređena prilikom vožnje ski liftom na skijalištu Jabuka kod Prijepolja, kada je sajla lifta povukla njen šal koji je davio, saznaje "Blic". Kako nezvanično saznajemo ona je odmah u teškom stanju prevezena u… »

"Dete je poplavelo i prestalo da diše": Poznato zdravstveno stanje devojčice povređene na ski liftu kada joj se zakačio…

Blic pre 6 dana
Sedmogodišnja devojčica iz Prijepolja koja je danas povređena na skijalištu Jabuka, kada joj je sajla ski lifta zakačila šal koji je počeo da je guši, nije životno ugrožena. Ova informacija preneta je „Blicu“ iz Opšte bolnice Užice gde je… »

Devojčica teško povređena kada je njen šal povukao ski lift

Dnevnik pre 6 dana
PRIJEPOLjE: Sedmogodišnja devojčica teško je povređena prilikom vožnje ski liftom na skijalištu Jabuka kod Prijepolja. Devojčica je teško povređena kada je sajla lifta povukla njen šal koji je davio.Kako prenose beogradski mediji, ona je odmah u… »

Horor na srpskom skijalištu: Sajla ski lifta povukla devojčici (7) šal, otac je spasio da se ne uguši!

Mondo pre 6 dana
Nesreća kod Prijepolja. Nesreća kod Prijepolja. Na prijepoljskom skijalištu Jabuka u popodnevnim satima došlo je do nezgode, kada je sedmogodišnju devojčicu povukla žičara. "Njen otac je odmah reagovao, uspeo je da se snađe i da oslobodi… »

Sajla ski lifta umalo udavila devojčicu (7)

Nova pre 6 dana
Devojčica (7) teško je povređena prilikom vožnje ski liftom na stazi Jabuka kod Prijepolja. Nesreća se dogodila kada je sajla lifta povukla njen šal koji je davio. Ona je, kako se navodi, u teškom stanju prevezena u bolnicu u Užicu i lekari joj se… »

Devojčica teško povređena kada je njen šal pokvukao ski lift

RTV pre 6 dana
PRIJEPOLJE - Sedmogodišnja devojčica teško je povređena prilikom vožnje ski liftom na skijalištu Jabuka kod Prijepolja. Devojčica je teško povređena kada je sajla lifta povukla njen šal koji je davio. Kako prenose beogradski mediji, ona je odmah… »

Vesti dana »