Povezane vesti
Emina Jahović pozirala bez trunke šminke i frizure (FOTO)
Vesti online 14.01.2021
Pop zvezda Emina Jahović poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram oduševila je svoje fanove. Naime, popularna pevačica za razliku od svojih koleginica ne stidi se da pokaže svoj prirodan izgled, lice bez trunke šminke i frizure. Emina, koja… »
Emina Jahović bez šminke: Pevačica pokazala potpuno prirodan izgled - fanovi oduševljeni (foto)
Večernje novosti 14.01.2021
POPULARNA pevačica je novom objavom oduševila svoje pratioce na Instagramu. Emina Jahović spada u mali broj javnih ličnosti koje se ne boje da sebe prikažu u prirodnom izdanju, pa se vrlo često mogu videti bez šminke, obrađenih fotografija… »
Emina Jahović pokazala lice bez šminke Podočnjaci i prirodan izgled: Komentari ne prestaju da se nižu
Blic 14.01.2021
Emina Jahović, pevačica, pokazala je lice bez šminke na svom Instagram profilu. Naime, ona je želela da istakne svoj prirodan izgled kako lica, tako i kose. - Ovo je moj prirodan izgled kosa. Nikada nisam volela lokne, šta vi mislite? - glasilo je… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane