Povezane vesti

Đukanović prihvatio poziv Krivokapića

B92 pre 6 dana
Podgorica -- Predsednik države Milo Đukanović prihvatio je poziv za sutrašnji sastanak na koji ga je pozvao premijer Zdravko Krivokapić. To je potvrđeno "Vijestima" iz Đukanovićevog kabineta. Krivokapić je na sastanak pozvao i predsednika… »

Đukanović odgovorio na poziv Krivokapića: Milo dolazi na sastanak

Večernje novosti pre 6 dana
PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović prihvatio je poziv premijera Zdravka Krivokapića za sutrašnji sastanak, potvrđeno je iz kabineta Predsednika. Krivokapić je na sastanak pozvao i predsednika Skupštine Aleksu Bečića i potrpredsednika Vlade… »

Đukanović prihvatio Krivokapićev poziv na sastanak

RTS pre 6 dana
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prihvatio je poziv premijera Zdravka Krivokapića na sastanak, prenosi portal "Vijesti" pozivajući se na Đukanovićev kabinet. Zdravko Krivokapić je na sastanak, koji bi trebalo da bude održan u petak, pozvao i… »

Đukanović prihvatio poziv Krivokapića za sastanak

RTV pre 6 dana
PODGORICA - Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prihvatio je poziv premijera Zdravka Krivokapića za sutrašnji sastanak, potvrđeno je podgoričkim Vijestima iz kabineta Predsednika. Krivokapić je na sastanak pozvao i predsednika Skupštine Aleksu… »

Đukanović prihvatio poziv na sastanak kod Krivokapića

N1 Info pre 6 dana
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prihvatio je poziv za sutrašnji sastanak na koji ga je pozvao premijer Zdravko Krivokapić, potvrđeno je "Vijestima" iz Đukanovićevog kabineta. Tema sastanka biće „opstrukcije u kohabitaciji“, navode „… »

Milo ide kod Krivokapića: Na sastanku će biti i Dritan i Bečić a tema je opstrukcija!

Kurir pre 6 dana
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prihvatio je poziv premijera Zdravka Krivokapića za sutrašnji sastanak, potvrđeno je podgoričkim Vijestima iz kabineta Predsednika. Krivokapić je na sastanak pozvao i predsednika Skupštine Aleksu Bečića i… »

Tema opstrukcije u kohabitaciji: Krivokapić pozvao na sastanak Đukanovića, Abazovića i Bečića

Večernje novosti pre 7 dana
CRNOGORSKI premijer Zdravko Krivokapić uputio je poziv na sastanak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, potpredsedniku Vlade Dritanu Abazoviću i predsedniku Skupštine Aleksi Bečiću. Sastanak bi trebalo da bude održan u petak, 15. januara, a kako… »

Vesti dana »

Vlasti Kine uvele sankcije za Pompea

RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: Umro Vojislav Ilić

RTV pre 3 satajoš 1 povezana

Počela imunizacija u Somboru: Vakcinu primilo 250 ljudi

Večernje novosti pre 6 satijoš 5 povezanih