Povezane vesti

Kurti i Osmani zajedno izlaze na izbore: Objavljen sporazum između Pokreta Samoopredeljenje i Inicijative

Blic pre 6 dana
Vršilac dužnosti kosovskog predsednika Vjosa Osmani i šef Pokreta Samooprdeljenje Aljbin Kurti potpisali danas sporazum o zajedničkom izlasku na vanredne parlamentarne izbore 14. februara, koji je objavio Reporteri. Sporazum između Pokreta… »

Kurti i Osmani zajedno na parlamentarnim izborima

Novi magazin pre 6 dana
Pokret Samoopredeljenje (PS) i Lista Vjose Osmani danas su ozvaničili sporazum za zajednički nastup na prevremenim parlamentarnim izborima zakazanim za 14. februar ove godine, a Osmani je i zajednički kandidat za predsednika Kosova. Sporazum su… »

Kurti i Osmani zajednički nastupaju na prevremenim izborima na Kosovu

N1 Info pre 6 dana
Pokret Samoopredeljenje (PS) i Lista Vjose Osmani su ozvaničili sporazum za zajednički nastup na prevremenim parlamentarnim izborima, zakazanim za 14. februar ove godine, a Osmani je i zajednički kandidat za predsednika Kosova. Sporazum su potpisali… »

Kurti kandidat za premijera, Osmani želi biti predsjednica

Al Jazeera pre 6 dana
Postigli smo dogovor o ciljevima pravne države bez korupcije, za društvo sa zdravstvom i obrazovanjem, rekao je lider Pokreta Samoopredjeljenje. Lider Pokreta Samoopredjeljenje Albin Kurti i privremena predsjednica Kosovo Vjosa Osmani zvanično su u… »

Osmani i Kurti na kosovske izbore izlaze zajedno

Slobodna Evropa pre 6 dana
Vršiteljica dužnosti predsednika Kosova Vjosa Osmani i lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti potpisali su u četvrtak, 14. januara, sporazum o zajedničkoj listi s kojom će izaći na prevremene parlamentarne izbore 14. februara. "Postigli smo… »

Kurti kandidat za premijera, Osmani cilja mesto predsednika

Dnevnik pre 6 dana
PRIŠTINA: Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i Vjosa Osmani zvanično su potpisali sporazum o zajedničkom učešću na vanrednim parlamentarnim izborima 14. februara. Kurti je danas na konferenciji koju je održao zajedno sa Vjosom Osmani rekao… »

Vjosa Osmani i Aljbin Kurti na zajedničkoj listi pokreta Samoopredeljenje

RTS pre 6 dana
Vršilac dužnosti predsednice privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani biće kandidat za poslanika na listi pokreta Samopredeljenje, na vanrednim parlamentarnim izborima zakazanim za 14. februar. Osmanijeva je sa vođom pokreta Samoopredeljenje… »

Vesti dana »