Povezane vesti
Vučić na Zlatiboru : Ponosan sam na gondolu (VIDEO)
Zoom UE 14.01.2021
ZLATIBOR –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom puštanju u rad panoramske gondole na Zlatibor.Vučić je istakao da je došao ,jer ,kako je rekao,nikad nije bio protiv ovog projekta. “Ponosan sam na zlatiborsku gondolu i radujem… »
Gold gondola projekt vrijedan 13 miliona eura
Sandžak haber 14.01.2021
Na Zlatibor je puštena u rad Gold za koji je izdvojeno 13 miliona evra. Svečanosti, tim povodom, prisustvovao je i predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić. Došao sam da čestitam svima jer su uradili veliku stvar ne samo za ovu planinu, nego za čitavu… »
Istorijski dan za Zlatibor, Vučić otvorio najdužu gondolu na svetu
PP media 14.01.2021
Čajetina – Gold gondola, turistički projekat decenije na Zlatiboru, za koji je izdvojeno 13 miliona evra danas je, nakon pet godina zvanično puštena u rad. Svečanom otvaranju prisustvovao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Milan Stamatović i… »
Vesti dana »
SAD napale Iran nakon što je Teheran gađao brod u Ormuskom moreuzu
Beta pre 44 minutajoš 28 povezanih
Kad nema Mesija, čarobnjak je Alvarez: Argentina u polufinalu Svetskog prvenstva
BBC News pre 24 minutajoš 35 povezanih
"Jedan od najvećih ljudi koje sam poznavao" Tramp se oglasio nakon iznenadne smrti Grejema
Blic pre 34 minutajoš 22 povezane
Kako je lopta reagovala na kosu Hrvata, a nije kod gola Engleske protiv Norveške
BBC News pre 59 minutajoš 99 povezanih