Povezane vesti
Vučić na Zlatiboru : Ponosan sam na gondolu (VIDEO)
Zoom UE 14.01.2021
ZLATIBOR –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom puštanju u rad panoramske gondole na Zlatibor.Vučić je istakao da je došao ,jer ,kako je rekao,nikad nije bio protiv ovog projekta. “Ponosan sam na zlatiborsku gondolu… »
Gold gondola projekt vrijedan 13 miliona eura
Sandžak haber 14.01.2021
Na Zlatibor je puštena u rad Gold za koji je izdvojeno 13 miliona evra. Svečanosti, tim povodom, prisustvovao je i predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić. Došao sam da čestitam svima jer su uradili veliku stvar ne samo za ovu planinu, nego za čitavu… »
Istorijski dan za Zlatibor, Vučić otvorio najdužu gondolu na svetu
PP media 14.01.2021
Čajetina – Gold gondola, turistički projekat decenije na Zlatiboru, za koji je izdvojeno 13 miliona evra danas je, nakon pet godina zvanično puštena u rad. Svečanom otvaranju prisustvovao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Milan… »
Vesti dana »

Studenti iz Novog Sada krenuli peške za Beograd, Branko Ružić (SPS) izjavio da će ići na protest 15. marta (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 30 povezanih

Grupa građana blokirala ulaz u zgradu TV N1 u Beogradu, tražili da ih prime u studio
Beta pre 31 minutajoš 43 povezane

Ružić poručio: Policija će stati u zaštitu svojih građana, idem na protest u subotu
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih

Bogdan Bogdanović posle pobede nad Majamijem: Bogdanović: Još učim kako da igram sa Hardenom
Dnevnik pre 2 satajoš 13 povezanih

Stigla prva reakcija kremlja na predlog o primirju: Putinov pomoćnik otkrio koji je stav Rusije, čeka se obraćanje ruskog lidera?!
Blic pre 32 minutajoš 41 povezana