Povezane vesti

WhatsApp u padu dok rivali Signal i Telegram rastu

Slobodna Evropa pre 7 dana
Aplikacije za šifrirane poruke Signal i Telegram bilježe značajan rast u preuzimanjima iz Appleovih i Googleovih trgovina aplikacija. Nasuprot tome, WhatsApp u vlasništvu Facebooka bilježi pad rasta nakon fijaska koji je natjerao kompaniju da pojasni… »

Šta sve Zakerberg želi da zna o korisnicima WhatsApp-a i šta oni rade da ga u tome spreče?

Telegraf pre 6 dana
Dok korisnici sve više prelaze na druge aplikacije, WhatsApp tvrdi da privatnost poruka korisnika novim pravilima neće biti ugrožena. Mobilne aplikacije za slanje poruka zaštićenih takozvanom "end to end" enkripcijom - Telegram i Signal, beleže… »

Opalo preuzimanje aplikacije 'WhatsApp' zbog nove politike privatnosti

Novi magazin pre 6 dana
Aplikacije za slanje poruka zaštičenih šifranjem Signal i Telegram zabeležile su nagli porast broja korisnika otkad je aplikacija WhatsApp postavila nova pravila privatnosti. Podaci kompanije za analizu aplikacija Senzor Tauer pokazuju da je Signal iz… »

Nagli pad preuzimanja aplikacije WhatsApp nakon novih pravila privatnosti

N1 Info pre 6 dana
Aplikacije za slanje poruka zaštićenih šifrovanjem Signal i Telegram zabeležile su nagli porast broja korisnika otkad je aplikacija WhatsApp postavila nova pravila privatnosti. Podaci kompanije za analizu aplikacija Senzor Tauer pokazuju da je Signal… »

550.000 novih korisnika za samo 4 dana: Amerikanci "potpuno poludeli" za ruskom aplikacijom

Srbija danas pre 6 dana
Telegram je za kratko vreme postao druga najtraženija aplikacija u SAD, a u poslednjih 72 sata dobio je čak 25 miliona novih korisnika u celom svetu. Više od pola miliona Amerikanaca preuzelo je rusku aplikaciju Telegram za samo četiri dana, od… »

Vesti dana »