Povezane vesti
Konte odbio da podnese ostavku: U Italiji vlada politički haos, a premijer želi svim snagama da ostane na funkciji
Kurir 14.01.2021
Italijanski premijer Đuzepe Konte odupro se danas pozivima da podnese ostavku nakon što je koaliciona stranka "Italija viva" povukla iz vlade svoje ministre čime je vladajuća koalicija ostala bez većine u parlamentu usred pandemije kovida-19. Umesto… »
Berluskoni dobrog zdravlja posle prijema u bolnici u Monaku
RTS 14.01.2021
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) izjavio je da je dobrog zdravlja nakon što je danas primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema. "Dobrog sam zdravlja. Zbog obazrivosti mojih lekara morao sam da odem u bolnicu na neke provere"… »
Berluskoni hitno primljen u bolnicu zbog srčanih problema
N1 Info 14.01.2021
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni hitno je primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema, izjavio je Rojtersu njegov lični lekar. Doktor Alberto Zangriljo rekao je da je video Berluskonija u ponedeljak, 11. januara i odlučio da bude… »
Silvio Berluskoni hitno prebačen u bolnicu
Nova 14.01.2021
Nekadašnji premijer Silvio Berluskoni hitno je prebačen u bolnicu u Monte Karlu zbog srčanih problema, kazao je njegov lični lekar Alberto Zangrilo za agenciju ANSA. Kako prenosi Rojters, Zangrilo je rekao da je video u ponedeljak Berluskonija i rekao… »
Zbog srčanih problema: Berluskoni hitno primljen u bolnicu
Večernje novosti 14.01.2021
BIVŠI italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) hitno je primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema, rekao je danas Rojtersu njegov lični lekar Alberto Cangrilo. On je kazao da je Berluskonija video u ponedeljak i odlučio da ga prebaci u… »
Vesti dana »
VIDEO Ovo je kuća u kojoj je sin odsekao glavu majci: Oglasila se policija o stravičnom ubistvu u Novom Sadu
Nova pre 7 minutajoš 30 povezanih
Drastična vremenska promena pred vratima Srbije: Sneg će pasti, a zna se i kog dana tačno! Stiglo upozorenje za 2 grupe ljudi
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 5 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih
"Prvo Đoković pa tek onda..." Vlahović otvorio dušu o Švajcarcima, Terziću, broju 23...
Večernje novosti pre 13 minutajoš 20 povezanih