Povezane vesti

Konte odbio

B92 pre 6 dana
Italijanski premijer Djuzepe Konte odupro se danas pozivima da podnese ostavku. Umesto toga, Konte je signalirizao da želi da se bori za opstanak u parlamentu uz podršku njegovih glavnih koalicionih partnera planirajući da pokuša da pronađe takozvane… »

Konte odbio da podnese ostavku: U Italiji vlada politički haos, a premijer želi svim snagama da ostane na funkciji

Kurir pre 6 dana
Italijanski premijer Đuzepe Konte odupro se danas pozivima da podnese ostavku nakon što je koaliciona stranka "Italija viva" povukla iz vlade svoje ministre čime je vladajuća koalicija ostala bez većine u parlamentu usred pandemije kovida-19. Umesto… »

Italija: Konte odbio da podnese ostavku

RTV pre 6 dana
RIM - Italijanski premijer Đuzepe Konte odupro se danas pozivima da podnese ostavku nakon što je koaliciona stranka "Italija viva" povukla iz vlade svoje ministre čime je vladajuća koalicija ostala bez većine u parlamentu usred pandemije kovida-19… »

Berluskoni dobrog zdravlja posle prijema u bolnici u Monaku

RTS pre 6 dana
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) izjavio je da je dobrog zdravlja nakon što je danas primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema. "Dobrog sam zdravlja. Zbog obazrivosti mojih lekara morao sam da odem u bolnicu na neke provere"… »

Berluskoni u bolnici

B92 pre 6 dana
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) hitno je primljen u bolnicu u Monaku. Njegov lični lekar Alberto Cangrilo je naveo da je bivši premijer u bolnici zbog srčanih problema i dodao da je Berluskonija video u ponedeljak i odlučio da ga… »

Silvio Berluskoni hitno prebačen u bolnicu: Ima ozbiljnih problema!

Mondo pre 6 dana
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni hitno je primljen u bolnicu u Monaku. Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni hitno je primljen u bolnicu u Monaku. Kako je za Rojters rekao njegov lični lekar Alberto Zangrilo, Silvio Berluskoni (84)… »

Berluskoni u bolnici u Monaku: Primljen zbog srčanih problema, bilo rizično da ga voze u Italiju!

Kurir pre 6 dana
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) hitno je primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema, rekao je danas Rojtersu njegov lični lekar Alberto Cangrilo. On je kazao da je Berluskonija video u ponedeljak i odlučio da ga prebaci u… »

Berluskoni hitno primljen u bolnicu u Monaku

Blic pre 6 dana
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) hitno je primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema, rekao je danas Rojtersu njegov lični lekar Alberto Cangrilo. On je kazao da je Berluskonija video u ponedeljak i odlučio da ga prebaci u… »

Berluskoni hitno primljen u bolnicu zbog srčanih problema

N1 Info pre 6 dana
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni hitno je primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema, izjavio je Rojtersu njegov lični lekar. Doktor Alberto Zangriljo rekao je da je video Berluskonija u ponedeljak, 11. januara i odlučio da bude… »

Silvio Berluskoni hitno prebačen u bolnicu

Nova pre 6 dana
Nekadašnji premijer Silvio Berluskoni hitno je prebačen u bolnicu u Monte Karlu zbog srčanih problema, kazao je njegov lični lekar Alberto Zangrilo za agenciju ANSA. Kako prenosi Rojters, Zangrilo je rekao da je video u ponedeljak Berluskonija i rekao… »

Zbog srčanih problema: Berluskoni hitno primljen u bolnicu

Večernje novosti pre 6 dana
BIVŠI italijanski premijer Silvio Berluskoni (84) hitno je primljen u bolnicu u Monaku zbog srčanih problema, rekao je danas Rojtersu njegov lični lekar Alberto Cangrilo. On je kazao da je Berluskonija video u ponedeljak i odlučio da ga prebaci u… »

Vesti dana »