Povezane vesti

Mnogi bi do sada odustali: Muškarac postao rekorder: Položio testove za vozački ispit iz 157. pokušaja

Blic pre 6 dana
Neimenovani budući vozač iz Velike Britanije uspeo je da položi teorijski deo vozačkog ispita nakon što 157 puta nije uspeo da odgovori tačno na dovoljan broj pitanja. Agencija za upravljanje vozilima Ujedinjenog Kraljevstva nedavno je objavila novi… »

Ovaj rekord ne drži više žena! Englez je teoriju za vožnju položio tek iz 158. puta

Kurir pre 6 dana
Prema najnovijim statistikama, anonimni muškarac iz Engleske oborio je rekord - položio je teoriju za vožnju - iz 158. pokušaja! Otkriveno je da je potrošio oko 3.000 funtiza sve izlaske na ispit i tek sada može da vozi automobil i da uči kako bi… »

Britanac oborio rekord u broju pokušaja polaganja vozačkog: Iako će čini da je nedodirljiv, ima ozbiljnu konkurenciju

Mondo pre 6 dana
"Bez obzira na to da li jednom ili 157 puta padnete na testovima, glavu gore i pokušajte ponovo" "Bez obzira na to da li jednom ili 157 puta padnete na testovima, glavu gore i pokušajte ponovo" Neimenovani budući vozač iz Velike Britanije uspeo je da… »

Položio vozački ispit iz 158. puta

Vrele gume pre 6 dana
Kažu „treća sreća“. U ovom slučaju je „sreća“ došla 158 put Naime, Agencija za standarde vožnje i vozila (DVSA) u Velikoj Britaniji, objavila je podatke vezane za najveći broj pokušaja polaganja vozačkog ispita, nakon molbe Select Car… »

Iz 157. puta položio vozački - ali samo teorijski deo

Radio 021 pre 6 dana
Neimenovani muškarac iz Velike Britanije uspeo je da položi teorijski deo ispita za vozačku dozvolu nakon što čak 157 puta nije uspeo da da dovoljno tačnih odgovora. Britanski "Driver and Vehicle Standards Agency" nedavno je izvestio o novom… »

Vesti dana »