Povezane vesti
Vučić Nadeždi čestitao rođendan na instagramu: Nije zaboravio njen dan! Nasmejana pokazala tortu ukrašenu slatkim vezom…
Kurir 14.01.2021
BEOGRAD - Srećan rođendan našoj dragoj baki Nadeždi! Da ste nam živi i zdravi, sve najbolje vam želim! View this post on Instagram A post shared by Александар Вучић (@avucic) Vučić je čestitao 109. rođendan najstarijoj… »
Da ste nam živi i zdravi: Vučić čestitao rođendan najstarijoj Srpkinji (foto)
Večernje novosti 14.01.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić čestitao je 109. rođendan baki Nadeždi, na svom Instagram profilu. Nadežda Pavlović je najstarija Srpkinja, a predsednik je pre dve godine posetio u njenom domu na Vračaru, nakon što je do njega došao glas da… »
Zorana obukla sve crveno na radost pa selfijem čestitala pravoslavnu novu godinu: Da nam donese zdravlje i radost! (foto)
Kurir 14.01.2021
BEOGRAD - Srećna vam Srpska Nova godina! ✨Da bude bolja od prethodne, da nam donese dobro zdravlje i radost, više solidarnosti, odgovornosti i ljubavi jednih prema drugima ❤️, poručila je na Instagramu potpredsednica Vlade Srbije i minstarka… »
Vesti dana »
Ministar Dačić: Država je jača od svih izazova, bezbednosna situacija stabilna! Ovde je otimanje oko policijskog štita vrhunac političke borbe
Kurir pre 16 minutajoš 25 povezanih
Opozicija blokira PU u Novom Sadu: „Policija najagresivnija do sada, sve vreme nas šutiraju“ (VIDEO)
Danas pre 11 minutajoš 16 povezanih
Danas presuda za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju, Uroš Blažić doveden u sud
NIN pre 11 minutajoš 19 povezanih
Čović i Vujošević oči u oči! "Da sam bio predsednik Partizana, a Dule trener – da li bismo osvojili Evroligu?"
Večernje novosti pre 12 minutajoš 12 povezanih
Trener Milana nakon zvezde: „Nisam ljut, ja sam tužan!“ (video)
Hot sport pre 46 minutajoš 12 povezanih