Povezane vesti

Viši sud odbio molbu BiH za izručenje Darka Eleza

Politika pre 7 dana
Viši sud u Beogradu odbio je molbu Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza (40), koga traži zbog niza krivičnih dela organizovanog kriminala. Viši sud je utvrdio da nisu ispunjene sve pretpostavke za njegovo izručenje BiH. Precizira u… »

Viši sud u Beogradu odbio molbu BiH za izručenje Darka Eleza

N1 Info pre 7 dana
Viši sud u Beogradu odbacio je molbu pravosudnih organa Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza, osumnjičenog u toj zemlji za organizovani kriminal, jer su dela za koja je optužen izvršena pre zaključenja ugovora između Srbije i BiH o… »

Viši sud u jednom delu usvojio, a u drugom odbio molbu za izručenje Darka Eleza

RTS pre 6 dana
Viši sud u Beogradu, koji je ranije danas objavio da je odbio molbu Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza, u drugom saopštenju objašnjava da je delimično odbio i delimično usvojio molbu BiH. U novom saopštenju Višeg suda se obrazlaže… »

Viši sud delimično usvojio molbu izručenje Eleza BIH

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu delimično je odbio, delimično usvojio molbu Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza (40), koga traži zbog niza krivičnih dela organizovanog kriminala. U novom saopštenju suda se obrazlaže odluka i precizira da je… »

Izručenje Darka Eleza: Sud delimično usvojio zahtev BiH

Nova pre 6 dana
Viši sud u Beogradu delimično je odbio, delimično usvojio molbu Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza (40), koga traži zbog niza krivičnih dela organizovanog kriminala. U novom saopštenju Suda se obrazlaže odluka i precizira da je u prvom… »

Viši sud u Beogradu odbio molbu BiH za izručenje Darka Eleza

Slobodna Evropa pre 6 dana
Viši sud u Beogradu odbacio je molbu pravosudnih organa Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza, osumnjičenog u toj zemlji za organizovani kriminal, jer su dela za koja je optužen izvršena pre zaključenja ugovora između Srbije i BiH o… »

Viši sud delimično usvojio molbu za izručenje Eleza BiH

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu delimično je odbio, delimično usvojio molbu Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza (40), koga traži zbog niza krivičnih dela organizovanog kriminala. U novom saopštenju suda se obrazlaže odluka i precizira da je… »

Ispunjeni uslovi: Darko Elez može da bude izručen Bosni i Hercegovini!

Kurir pre 6 dana
Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu, donelo je rešenje kojim se utvrđuje da su ispunjene zakonske pretpostavke za izručenje Darka Eleza, navodnog kralja balkanskog podzemlja nadležnim pravosudnim organima Bosne i Hercegovine radi… »

Ispunjeni uslovi za izručenje Eleza: Sudbina opasnog kriminalca iz BiH u rukama Ministarstva pravde

Blic pre 6 dana
Viši sud u Beogradu ocenio je da su delimično ispunjene zakonske pretpostavke za izručenje Darka Eleza Bosni i Hercegovini, ali će se konačna odluka znati tek nakon što prelomi Ministarstvo pravde. Iz Višeg suda u Beogradu danas je saopšteno da su… »

Sud odbio da Darka Eleza izruči BiH

RTS pre 6 dana
Viši sud u Beogradu odbio je molbu Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza, koga traži zbog niza krivičnih dela organizovanog kriminala. Viši sud je utvrdio da nisu ispunjene sve pretpostavke za izručenje Darka Eleza (40) Bosni i Hercegovini… »

Viši sud u Beogradu odbio izručenje Darka Eleza BiH

Nova pre 6 dana
Viši sud u Beogradu odbio je molbu Bosne i Hercegovine za izručenje Darka Eleza (40), koga traži zbog niza krivičnih dela organizovanog kriminala. U novom saopštenju suda se obrazlaže odluka i precizira da je u prvom stavu rešenja suda utvrđeno da… »

Sud doneo rešenje: Odlučeno da li će Srbija isporučiti Darka Eleza BiH!

Večernje novosti pre 6 dana
KRIVIČNO vanpretresno veće Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu donelo je rešenje kojim se odbija izručenje Darka Eleza (40) na osnovu molbe koju su u decembru prošle godine podneli pravosudni organi Bosne i Hercegovine… »

Vesti dana »

Vlasti Kine uvele sankcije za Pompea

RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: Umro Vojislav Ilić

RTV pre 2 satajoš 1 povezana

Počela imunizacija u Somboru: Vakcinu primilo 250 ljudi

Večernje novosti pre 6 satijoš 5 povezanih

Demokrate preuzele kontrolu i nad Senatom SAD

Nova pre 3 satajoš 2 povezane