Повезане вести

Кристијан раскринкао Чорбу, САД је све јасно! Открио због чега би Паулу водио кући, а Мају не: Уследио суров Надичин коментар!…

Кристијан раскринкао Чорбу, САД је све јасно! Открио због чега би Паулу водио кући, а Мају не: Уследио суров Надичин коментар!…

Курир 14.01.2021
Водитељ Милан Милошевић прочитао је питање је за Милана Јанковића Чорбу., а онда се умешао и Кристијан Голубовић. - Зашто си Паули причао да једва чекаш да је одведеш на Косово, а Маји си рекао да не? - Зато што је она мени… »
Ален сатеран у ћошак! Хадровић пуца по свим шавовима због оптужбе, открио зашто му је забрањен улазак у Грчку! (видео)

Ален сатеран у ћошак! Хадровић пуца по свим шавовима због оптужбе, открио зашто му је забрањен улазак у Грчку! (видео)

Курир 14.01.2021
У току је емисија водитељ Милан Милошевић прочитао је питање за Мају Марковић. - Да ли ти је Ален испод поркивача објаснио зашто има забрану? Било би н - Па да, рекао ми је о чему се ради, то није уопште у питању, то је чиста… »
Ово је први пут да ме је неко понизио, она је дно дна! Јањуш урнисао Мају због акције са Чорбом: Није имао милости према…

Ово је први пут да ме је неко понизио, она је дно дна! Јањуш урнисао Мају због акције са Чорбом: Није имао милости према…

Курир 14.01.2021
Почела је емисија ,,Питања гледалаца", а водитељ Милан Милошевић прочитао је прво питање за Милана Јанковића Чорбу. - Љига Чорбо, срам те било, ако те је болесница звала, требао си да кажеш да нећеш, имаш ли срама и образа… »

Вести дана »