Povezane vesti

“Kovid mi je za vratom, rizikujem život, a vi pitate igra li mi se tenis?”

Vesti online 14.01.2021
Australijski teniser Bernard Tomić uspeo je da se plasira u glavni žreb prvog gren slema sezone, ali i dalje nastavlja rat sa novinarima. Nedugo pošto je obezbedio plasman na turnir u Melburnu, Tomić koji je 228. na ATP listi, obrušio se na… »

Australijski teniser pobesneo: Kovid mi je za vratom, rizikujem život, a vi me pitate tako nešto

Večernje novosti 14.01.2021
AUSTRALIJSKI teniser Bernard Tomić poznat je kao neko ko je uvek vodio rat sa novinarima. Tako je bilo i sada kada je obezbedio plasman u glavni žreb Australijan opena. Trenutno 228. igrač sveta je odbrusio predstavnicima sedme sile zbog izveštavanja… »

Australijski teniser pobesneo: ‘Rizikujem život, kovid mi je za vratom, a vi me pitate tako nešto’

Hot sport 14.01.2021
Australijski teniser Bernard Tomić uspeo je da se plasira u glavni žreb prvog grend slema sezone, ali njegov loš odnos sa novinarima i dalje se nastavlja. Nedugo nakon što je obezbedio plasman na turnir u Melburnu, Tomić koji je 228. na ATP listi… »

"Kovid mi je za vratom, rizikujem život, a vi pitate igra li mi se tenis?"

B92 14.01.2021
Australijski teniser Bernard Tomić uspeo je da se plasira u glavni žreb prvog grend slema sezone, ali i dalje nastavlja rat sa novinarima. Nedugo pošto je obezbedio plasman na turnir u Melburnu, Tomić koji je 228. na ATP listi, obrušio se na… »

Troicki: Nisam još za otpis, slavim Srpsku novu godinu u Dohi

Vesti online 14.01.2021
Aktuelni selektor Dejvis kup tima Srbije, Viktor Troicki u finalu kvalifikacija u Dohi savladao je Nemca Sedrika-Marsela Štebea 6:4, 6:2. Posle odlinog rezultata Troicki je istakao da još uvek može da igra vrhunski tenis. – Odličan početak godine… »

Vesti dana »