Povezane vesti
“Kovid mi je za vratom, rizikujem život, a vi pitate igra li mi se tenis?”
Vesti online 14.01.2021
Australijski teniser Bernard Tomić uspeo je da se plasira u glavni žreb prvog gren slema sezone, ali i dalje nastavlja rat sa novinarima. Nedugo pošto je obezbedio plasman na turnir u Melburnu, Tomić koji je 228. na ATP listi, obrušio se na pripadnike… »
Australijski teniser pobesneo: ‘Rizikujem život, kovid mi je za vratom, a vi me pitate tako nešto’
Hot sport 14.01.2021
Australijski teniser Bernard Tomić uspeo je da se plasira u glavni žreb prvog grend slema sezone, ali njegov loš odnos sa novinarima i dalje se nastavlja. Nedugo nakon što je obezbedio plasman na turnir u Melburnu, Tomić koji je 228. na ATP listi… »
Troicki: Nisam još za otpis, slavim Srpsku novu godinu u Dohi
Vesti online 14.01.2021
Aktuelni selektor Dejvis kup tima Srbije, Viktor Troicki u finalu kvalifikacija u Dohi savladao je Nemca Sedrika-Marsela Štebea 6:4, 6:2. Posle odlinog rezultata Troicki je istakao da još uvek može da igra vrhunski tenis. – Odličan početak godine, jako… »
Vesti dana »
Tragedija na Smederevskom putu: Sleteo automobilom s kolovoza, a dok su ga šlepom izvlačili iz šanca, naišlo treće vozilo i usmrtilo čoveka
Nova pre 2 satajoš 43 povezane
Đilas na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića: Pravda mora biti zadovoljena
Danas pre 6 satijoš 24 povezane
Filmska potera u Novom Sadu: Muškarac u "fiatu" bežao od policije kroz ceo grad, uhvaćen tek kada je uradio ovo (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 64 povezane
Opozicija u Novom Sadu pozvala građane da večeras na Trgu slobode odaju poštu Oliveru Ivanoviću
Danas pre 2 satajoš 31 povezana