Povezane vesti
Dekan FTN 6 godina pravio gubitak od pola miliona dnevno, poslovi za ćerku, utaja poreza…
Luftika 14.01.2021
Protiv dekana Fakulteta tehničkih nauka (FTN) u Novom Sadu Radeta Doroslovačkog (67) podneta je krivična prijava kriminalističkoj policiji zbog sumnje da je u periodu od 2012. do 2020. zloupotrebom svojih ovlašćenja oštetio fakultet za više miliona… »
Grupa zaposlenih podnela krivičnu prijavu protiv dekana FTN-a u Novom Sadu
Moj Novi Sad 14.01.2021
Protiv dekana Fakulteta tehničkih nauka (FTN) u Novom Sadu Radeta Doroslovačkog (67) podneta je krivična prijava kriminalističkoj policiji zbog sumnje da je u periodu od 2012. do 2020. zloupotrebom svojih ovlašćenja oštetio fakultet za više miliona… »
Podneta krivična prijava protiv dekana Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu
N1 Info 14.01.2021
Vesti dana »

Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti upozorili da je pogažena autonomija Univerziteta i poslali mejl sa zahtevima dekanu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 37 povezanih

Sijarto: Uskoro nastavak isporuka nafte u Mađarsku preko naftovoda "Družba"
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane

Više od 120 profesora i saradnika Filozofskog fakulteta: U atmosferi ucena i pretnji nije moguće održati ispite
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 36 povezanih