Povezane vesti

Ispovest majke ubijenog milana: "Bez razloga ga ubila deca sa oružjem"

Mondo 15.01.2021
On je, prema navodima rođaka i prijatelja, bio miran dečko koji nikada nije učestvovao u konfliktima. On je, prema navodima rođaka i prijatelja, bio miran dečko koji nikada nije učestvovao u konfliktima Milan Lončar (25), mladić srpskog porekla… »

Objave sestre Srbina ubijenog u Americi slamaju srca Postavila zajedničku sliku iz detinjstva, a onda se obratila preminulom…

Kurir 15.01.2021
Jelena Lončar, sestra Milana koji je u sredu ubijen u Filadelfiji, ne prestaje da deli potresne objave posle smrti brata. Milan Lončar (25) ubijen je u sredu u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga… »

Sina mi Ubili bez razloga! Potresne reči majke Milana iz Filadelfije kog su pljačkaši upucali na ulici dok je šetao psa

Kurir 15.01.2021
Majka Milana Lončara (25), koji je ubijen dok je šetao psa u Filadelfiji, kaže da se vidi da njen sin nije pružao otpor niti je kod sebe imao novac u trenutku kada je napadnut. - Ubili su ga bez razloga... Nije imao novca kod sebe, nije uzvratio, nije… »

Milana su Ubili bez razloga: Majka stradalog mladića iz Filadelfije neutešna - nije rekao ništa pogrešno! (foto/video)

Večernje novosti 15.01.2021
MAJKA Milana Lončara (25), koji je ubijen dok je šetao psa u Filadelfiji, kaže da se vidi da njen sin nije pružao otpor niti je kod sebe imao novac u trenutku kada je napadnut. - Ubili su ga bez razloga... Nije imao novca kod sebe, nije uzvratio, nije… »

"Zašto su ga: Ubili?" Potresne reči majke ubijenog Milana iz Filadelfije: Nije imao novca kod sebe, nije uzvratio, nije rekao…

Blic 15.01.2021
Milan Lončar (25), mladić srpskog porekla koji je ubijen dok je šetao psa u Filadelfiji, nije pružao otpor niti kod sebe imao novac u trenutku kada je napadnut, rekla je njegova majka Ejmi Lonsberi u potresnoj ispovesti za američke medije. - Nema… »

Njih traže zbog ubistva Milana Lončara: Nudi se nagrada od 20.000 dolara za informacije o osumnjičenima da su pucali u grudi…

Blic 15.01.2021
Policija u Filadelfiji objavila je snimke osumnjičenih za ubistvo Milana Lončara, 25-godišnjeg momka srpskog porekla koji je juče ubijen nedaleko od svoje kuće dok je šetao psa. Uz slike i snimke osumnjičenih za ubistvo obećana je i nagrada od… »

Sestra mladića koji je ubijen u SAD: "Ako šeta psa, zašto bi imao tonu gotovine kod sebe?"

B92 15.01.2021
Dan nakon što je njen brat smrtno upucan dok je šetao sa psom, Jelena Lončar otvorila je dušu za američki portal te plačuci i još uvek u neverici poručila da je Milan Lončar bio najljubaznija osoba za celom svetu. "Ovo je tako zeznuto", rekla je… »

Mladić srpskog porekla ubijen u Filadelfiji dok je šetao psa

N1 Info 15.01.2021
Milan Lončar (25), ubijen je u sredu uveče u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa. Mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19… »

Bio si nam sve: Sestra mladića ubijenog u Filadelfiji oprostila se od brata potresnim rečima

Večernje novosti 15.01.2021
JELENA Lončar, sestra mladića srpskog porekla Milana Lončara, koji je u sredu uveče svirepo ubijen u Filadelfiji, objavila je potresnu poruku na Fejsbuku posvećenu nastradalom bratu. - Leti visoko moj najbolji prijatelju. Bio si nam sve - napisala je… »

"Bio si nam sve": Sestra mladića ubijenog u Filadelfiji potresnim rečima se oprostila od brata: Leti visoko moj najbolji…

Blic 15.01.2021
Jelena Lončar (27), sestra mladića srpskog porekla Milana Lončara, koji je u sredu uveče svirepo ubijen u Filadelfiji, potresnim rečima se oprostila od brata na društvenim mrežama. - Leti visoko moj najbolji prijatelju. Bio si nam sve - napisala je… »

Leti visoko, milane: Sestra srpskog mladića ubijenog u Filadelfiji oprostila se od brata bolnim rečima bio si nam sve

Kurir 15.01.2021
Jelena Lončar, sestra mladića srpskog porekla Milana Lončara, koji je u sredu uveče svirepo ubijen u Filadelfiji, objavila je potresnu poruku na Fejsbuku posvećenu nastradalom bratu. - Leti visoko moj najbolji prijatelju. Bio si nam sve - napisala je… »

"Bio je nesebičan i uvek: Nasmejan..." Potresna ispovest sestre ubijenog Milana iz Filadelfije, na radiju čula da joj je brat…

Blic 15.01.2021
"Bio je najljubaznija osoba na celom svetu. Ovo je tako strašno...", rekla je sestra Milana Lončara, mladića srpskog porekla koji je u sredu veče ubijen u Filadefiji dok je šetao psa. Kako je rekla, Milan je uvek bio nasmejan i ljubazan. - Bio je… »

Oglasila se sestra Srbina ubijenog u Americi

Nova 15.01.2021
Milan Lončar (25), ubijen je u sredu uveče u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa. Njegova rođena sestra Jelena Lončar (27), koja živi nekoliko ulica od njega, izjavila je da… »

(Uznemirujuće) pokušaj pljačke koji se završio kobno: Kamere zabeležile trenutak kada je Milan ubijen: Prišli mu dok je…

Blic 15.01.2021
Mladić srpskog porekla, Milan Lončar (25) svirepo je ubijen preksinoć nekoliko stotina metara od svog doma u gradiću Brueri, kod Filadelfije, dok je štao psa. Naime, njega su na sred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica muškaraca koji prethodno… »

Horor kod Filadelfije: Srbin Milan (25) svirepo ubijen nasred ulice dok je šetao psa, ovo su ubice! Nagrada 20.000$ (video)

Kurir 15.01.2021
Diplomirao, počeo da radi, sve mu je krenulo u životu... Neutešna majka pita se zašto. BRUERI - Američki diplomac srpskog porekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen nasred ulice u gradiću Brueri nadomak Filadelfije dok je šetao psa. Mladić je… »

Horor u SAD: Srbin Milan (25) svirepo ubijen nasred ulice dok je šetao psa, ovo su ubice! (video)

Večernje novosti 15.01.2021
AMERIČKI diplomac srpskog porekla Milan Lončar (25) svirepo je ubijen nasred ulice u gradiću Brueri nadomak Filadelfije dok je šetao psa. Mladić je preminuo na pločniku u sredu uveče a policija i hitna pomoć zatekli su ga kako leži na pločniku i… »

Vest da joj je brat ubijen čula je na radiju: Oglasila se sestra Srbina svirepo ubijenog u Filadelfiji (video)

Večernje novosti 15.01.2021
MLADIĆ srpskog porekla Milan Lončar (25) ubijen je u sredu uveče u blizini svoje kuće u Filadelfiji, nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa. Na snimku kamere za nadzor vidi se kako mu je za sada nepoznati… »

(Uznemirujući video) kamere zabeležile trenutak ubistva: Milan šetao psa, a onda su mu prišli i hladnokrvno pucali u grudi

Večernje novosti 15.01.2021
MLADIĆ srpskog porekla, Milan Lončar (25) svirepo je ubijen preksinoć nekoliko stotina metara od svog doma u gradiću Brueri, kod Filadelfije, dok je štao psa. Naime, njega su na sred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica muškaraca koji prethodno… »

Sestra Srbina ubijenog u Filadelfiji: Čim smo čuli da je upucani šetao psa, znali smo da je to Milan

Telegraf 15.01.2021
Vest da joj je brat ubijen čula je na radiju. Mladić srpskog porekla Milan Lončar (25) ubijen je u sredu uveče u blizini svoje kuće u Filadelfiji dok je šetao psa, nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju. Njegova sestra Jelena… »

VIDEO Srbin ubijen u Filadelfiji dok je šetao psa

Nova 15.01.2021
Milan Lončar (25), poreklom iz Srbije, ubijen je sinoć dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji. Mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca i pokušala… »

Čim smo čuli da je upucani šetao malog psa, znali smo da je to Milan: Oglasila se sestra Srbina svirepo ubijenog u…

Kurir 15.01.2021
Mladić srpskog porekla Milan Lončar (25) ubijen je u sredu uveče u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa. Na snimku kamere za nadzor vidi se kako mu je za sada nepoznati… »

Objavljen Snimak ubistva Srbina nasred ulice u Filadelfiji: Likvidirali ga dok je šetao psa, ovo su osumnjičeni! (video)

Mondo 15.01.2021
Policija se nada da će snimak sa kamera pomoći da se napadači što pre uhapse. Policija se nada da će snimak sa kamera pomoći da se napadači što pre uhapse. Kamere su snimile ubistvo mladića srpskog porekla, Milana Lončara (25), koji je ubijen… »

Oglasila se sestra ubijenog Milana iz Amerike: Za smrt brata sam saznala preko radija - nije ni imao novčanik kod sebe!

Mondo 15.01.2021
Milan Lončar (25) ubijen je dok je šetao svog psa u četvrti Breveritaun, u Filadelfiji, a sada se oglasila njegova porodica. Milan Lončar (25) ubijen je dok je šetao svog psa u četvrti Breveritaun, u Filadelfiji, a sada se oglasila njegova porodica… »

Mladić iz Srbije upucan u Americi: Ubijen dok je šetao psa, sve zabeleženo na snimku nadzorne kamere!

Mondo 15.01.2021
Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je sinoć dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji. Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je sinoć dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji. Mladić je… »

Upucan dok je šetao psa: Mladić srpskog porekla (25) ubijen nasred ulice u Filadelfiji!

Blic 15.01.2021
Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je sinoć dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji. Mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca i… »

Vesti dana »