Povezane vesti

Francuski klubovi u problemu: Pari Sen Žermen traži finansijsku pomoć države!

Hot sport 15.01.2021
Francuski klubovi u finansijskim problemima! Mediapro je prekršila dogovor i nije klubovima isplatila TV ugovore zbog COVID – 19 situacije. Medijska grupa se obavezala da će do 2024. godine isplatiti 800 miliona evra godišnje. Prve dve rate nisu… »

Nesuđeno zvezdino pojačanje: ‘Mogao sam više, morao sam još da radim!’

Hot sport 15.01.2021
Makeda o svojoj dosadašnjoj karijeri. Mnogi su mu predviđali veliku karijeru u jednom od najvećih svetskih klubova (Mančester Junajted), ali život i njegovi nastupi odveli su ga na drugu stranu. Federiko Makeda otvoreno je govorio o svojoj karijeri… »

Ričard Odada: ‘Učim od Sanoga’ (VIDEO)

Hot sport 15.01.2021
Novo lice u seniorskom timu Crvene zvezde je Ričard Odada, vezista koji je išao korak po korak i preko omladinaca i Grafičara uspeo da se izbori za crveno-beli dres. – Imamo teške treninge, dva puta dnevno radimo i zaista nije jednostavno. Uslovi su… »

Vanja Vlahović uzbuđen nakon poziva stanojevića: ‘Nekim igračima se obraćam na Vi’

Hot sport 15.01.2021
Mladi fudbaler Partizana Vanja Vlahović bio je uzbuđen nakon što je saznao da se nalazi na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević pozvao na pripreme za prolećni deo. Vlahović ima 16 godina, igra na poziciji napadača i jedan je od… »

Vlahović o pozivu Stanojevića: Neverovatan trenutak

B92 15.01.2021
Mladi fudbaler Partizana Vanja Vlahović kaže da je bio uzbuđen kada je saznao da se nalazi na spisku igrača koje je trener Stanojević pozvao na pripreme. Vlahović ima 16 godina, igra na poziciji napadača i jedan je od nekoliko omladinaca koje je… »

Vlahović o pozivu Stanojevića: Neverovatan trenutak (video)

Sportski žurnal 15.01.2021
Vlahović ima 16 godina, igra na poziciji napadača i jedan je od nekoliko omladinaca koje je Stanojević pozvao na pripreme prvog tima. Mladi fudbaler Partizana Vanja Vlahović rekao je da je bio uzbuđen kada je saznao da se nalazi na spisku igrača… »

Put bisera Partizana od persiranja do prvog tima

Nova 15.01.2021
Mladi fudbaler Partizana Vanja Vlahović rekao je da je bio uzbuđen kada je saznao da se nalazi na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević pozvao na pripreme za prolećni deo sezone u Superligi Srbije. Vlahović ima 16 godina, igra na… »

Partizan u napadu ima novog vlahovića: Vanja ima samo 16 godina, a već je na pripremama crno-belih! (video)

Mondo 15.01.2021
Posle Dušana, sada je deo crno-belih i Vanja Vlahović. Posle Dušana, sada je deo crno-belih i Vanja Vlahović. Fudbaleri Partizana su u petak otputovali na pripreme u Belek, a tamo će crno-beli biti sve do 29. januara. Među 30 igrača koje je trener… »

"Dođem na trening, pa se saigračima obraćam sa 'vi'!" Vlahović o pozivu Stanojevića: Neverovatan trenutak, neverovatan!

Blic sport 15.01.2021
Mladi fudbaler rekao je da je bio uzbuđen kada je saznao da se nalazi na spisku igrača koje je trener pozvao na pripreme za prolećni deo. Vlahović ima 16 godina, igra na poziciji napadača i jedan je od nekoliko omladinaca koje je , koje od danas… »

Neverovatan trenutak: Vlahović o pozivu Stanojevića

Večernje novosti 15.01.2021
MLADI fudbaler Partizana Vanja Vlahović rekao je da je bio uzbuđen kada je saznao da se nalazi na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević pozvao na pripreme za prolećni deo. Vlahović ima 16 godina, igra na poziciji napadača i jedan je od… »

Partizan u Turskoj, generalka sa Zorjom, nadzornik Iliev!

Sportski žurnal 15.01.2021
Izabranici Aleksandra Stanojevića na obali Sredozemlja odigraće pet kontrolnih utakmica. Fudbaleri Partizana danas sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”, zajedno sa kolegama iz subotičkog Spartaka i novosadskog Proletera, čarterom lete na… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

Dnevnik 15.01.2021
BEOGRAD: Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki… »

Idu na kaljenje: Crno-beli na pripremama bez Stojkovića i Čolića

Sportski žurnal 15.01.2021
S Partizanom u Tursku ne putuje i triling reprezentativaca, s privilegijom da predstavlja Srbiju na turneji po Americi (prijateljske utakmice s Dominikanskom Republikom i SAD): golman Aleksandar Popović, levi bek Slobodan Urošević i krilni napadač… »

Partizan otputovao na pripreme u Tursku: U avionu zajedno lete sa klubovima iz Srbije! (foto) (video)

Hot sport 15.01.2021
Zajedno putuju četiri kluba! Fudbaleri Partizana danas su sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, zajedno sa Spartakom iz Subotice, Proleterom iz Novog Sada i Radnikom iz Surdulice otputovali čarter letom na pripreme u Antaliju. Pogledaj galeriju 9… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

Vesti online 15.01.2021
Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak… »

Partizan odleteo na pripreme uz šest novih tinejdžera

Nova 15.01.2021
Fudbaleri Partizana otputovali su u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar… »

Otputovali na pripreme u toplije krajeve: Crno-beli se otisnuli put Turske (foto)

Večernje novosti 15.01.2021
FUDBALERI Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak… »

Vesti dana »