Повезане вести
"Не знам да ли сам био радоснији кад су ми забранили или..." Огласио се Матија Бећковић након укидања забране!
Правда 15.01.2021
Српском академику и књижевнику Матији Бећковићу укинута је забрана уласка у Црну Гору. Он за Курир каже да не зна шта му је драже - да ли забрана или дозвола. - Не знам кад сам се више радовао, да ли кад су ми забранили или када… »
Матији Бећковићу укинута забрана уласка у Црну Гору
Спутник 15.01.2021
Српском академику и књижевнику Матији Бећковићу укинута је забрана уласка у Црну Гору. Ту информацију потврдио је за подгорички портал „Борба“ министар унутрашњих послова Црне Горе Сергеј Секуловић, пренео је Тањуг. Бећковићу… »
Владо Георгиев поново може у Црну Гору
Луфтика 15.01.2021
Музичару Владу Георгиеву укинута је забрана уласка у Црну Гору, коју је донела претходна власт. Решење о укидању забране Георгиеву потписао је министар полиције Сергеј Секуловић, пишу подгоричке Вијести, а преноси 021… »
Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору
Ал Јазеера 15.01.2021
Раније је музичару био забрањен улазак у земљу због ‘националне, односно унутрашње безбједности или јавног здравља’. Музичару Влади Георгиеву укинута је забрана уласка у Црну Гору, коју је донијела претходна власт. Рјешење о… »
Пјевач Владо Георгиев може поново да путује у Црну Гору
Слободна Европа 15.01.2021
Министарство унутрашњих послова Црне Горе донијело је рјешење којим је престала да важи мјера забране уласка у Црну Гору пјевачу Владу Георгијеву. “Министарство унутрашњих послова донијело је рјешење којим је поништило… »
Влади Георгиеву поново дозвољен улазак у Црну Гору
Данас 15.01.2021
Српски држављанин Владо Георгиев, поново ће моћи да улази у Црну Гору. Министарство унутрашњих послова донело је решење којим је поништило ранију меру забране уласка у Црну Гору за популарног певача, преносе данас црногорски… »
Владу Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору
Радио 021 15.01.2021
Музичару Владу Георгиеву укинута је забрана уласка у Црну Гору, коју је донела претходна власт. Решење о укидању забране Георгиеву потписао је министар полиције Сергеј Секуловић, пренеле су подгоричке Вијести. Управа полиције… »
Влади Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору
РТС 15.01.2021
Црногорски министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић донео је решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Влади Георгиеву. Министарство унутрашњих послова Црне Горе донело је решење којим је поништило решење… »
Влади Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору
Блиц 15.01.2021
Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић донео је решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Влади Георгиеву, пишу " Вијести". Управа полиције саопштила је у августу прошле године да је Георгиев враћен за Босну… »
Владо Георгиев скинут с црногорске „црне листе“
Спутник 15.01.2021
Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић донео је решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Владу Георгиеву, сазнају подгоричке Вијести. Управа полиције Црне Горе саопштила је у августу прошле године да је… »
Владо Георгиев може опет у Црну Гору: Укинута му забрана уласка у ову земљу
Мондо 15.01.2021
Музичар је у августу прошле године враћен са границе. Музичар је у августу прошле године враћен са границе. Министар унутрашњих послова Црне Горе Сергеј Секуловић донео је решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу… »
Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору
Нова 15.01.2021
Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић донео је реешење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Владу Георгиеву, сазнају "Вијести". Управа полиције саопштила је у августу прошле године да је Георгиев враћен за… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 19 минутајош 1 повезана

Промена кључних позиција у влади: Зеленски предложио Шмигаља за новог министра одбране Украјине
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана