Повезане вести

"Не знам да ли сам био радоснији кад су ми забранили или..." Огласио се Матија Бећковић након укидања забране!

"Не знам да ли сам био радоснији кад су ми забранили или..." Огласио се Матија Бећковић након укидања забране!

Правда 15.01.2021
Српском академику и књижевнику Матији Бећковићу укинута је забрана уласка у Црну Гору. Он за Курир каже да не зна шта му је драже - да ли забрана или дозвола. - Не знам кад сам се више радовао, да ли кад су ми забранили или када… »
Матији Бећковићу укинута забрана уласка у Црну Гору

Матији Бећковићу укинута забрана уласка у Црну Гору

Спутник 15.01.2021
Српском академику и књижевнику Матији Бећковићу укинута је забрана уласка у Црну Гору. Ту информацију потврдио је за подгорички портал „Борба“ министар унутрашњих послова Црне Горе Сергеј Секуловић, пренео је Тањуг. Бећковићу… »
Владо Георгиев поново може у Црну Гору

Владо Георгиев поново може у Црну Гору

Луфтика 15.01.2021
Музичару Владу Георгиеву укинута је забрана уласка у Црну Гору, коју је донела претходна власт. Решење о укидању забране Георгиеву потписао је министар полиције Сергеј Секуловић, пишу подгоричке Вијести, а преноси 021… »
Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору

Ал Јазеера 15.01.2021
Раније је музичару био забрањен улазак у земљу због ‘националне, односно унутрашње безбједности или јавног здравља’. Музичару Влади Георгиеву укинута је забрана уласка у Црну Гору, коју је донијела претходна власт. Рјешење о… »
Пјевач Владо Георгиев може поново да путује у Црну Гору

Пјевач Владо Георгиев може поново да путује у Црну Гору

Слободна Европа 15.01.2021
Министарство унутрашњих послова Црне Горе донијело је рјешење којим је престала да важи мјера забране уласка у Црну Гору пјевачу Владу Георгијеву. “Министарство унутрашњих послова донијело је рјешење којим је поништило… »
Влади Георгиеву поново дозвољен улазак у Црну Гору

Влади Георгиеву поново дозвољен улазак у Црну Гору

Данас 15.01.2021
Српски држављанин Владо Георгиев, поново ће моћи да улази у Црну Гору. Министарство унутрашњих послова донело је решење којим је поништило ранију меру забране уласка у Црну Гору за популарног певача, преносе данас црногорски… »
Владу Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору

Владу Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору

Радио 021 15.01.2021
Музичару Владу Георгиеву укинута је забрана уласка у Црну Гору, коју је донела претходна власт. Решење о укидању забране Георгиеву потписао је министар полиције Сергеј Секуловић, пренеле су подгоричке Вијести. Управа полиције… »
Влади Георгиеву укинута забрана уласка у Црну Гору

РТС 15.01.2021
Црногорски министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић донео је решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Влади Георгиеву. Министарство унутрашњих послова Црне Горе донело је решење којим је поништило решење… »

Блиц 15.01.2021
Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић донео је решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Влади Георгиеву, пишу " Вијести". Управа полиције саопштила је у августу прошле године да је Георгиев враћен за Босну… »
Владо Георгиев скинут с црногорске „црне листе“

Владо Георгиев скинут с црногорске „црне листе“

Спутник 15.01.2021
Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић донео је решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Владу Георгиеву, сазнају подгоричке Вијести. Управа полиције Црне Горе саопштила је у августу прошле године да је… »
Владо Георгиев може опет у Црну Гору: Укинута му забрана уласка у ову земљу

Владо Георгиев може опет у Црну Гору: Укинута му забрана уласка у ову земљу

Мондо 15.01.2021
Музичар је у августу прошле године враћен са границе. Музичар је у августу прошле године враћен са границе. Министар унутрашњих послова Црне Горе Сергеј Секуловић донео је решење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу… »

Нова 15.01.2021
Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић донео је реешење којим се укида забрана уласка у Црну Гору певачу Владу Георгиеву, сазнају "Вијести". Управа полиције саопштила је у августу прошле године да је Георгиев враћен за… »

Вести дана »