Povezane vesti

"Ne znam da li sam bio radosniji kad su mi zabranili ili..." Oglasio se Matija Bećković nakon ukidanja zabrane!

Pravda 15.01.2021
Srpskom akademiku i književniku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. On za Kurir kaže da ne zna šta mu je draže - da li zabrana ili dozvola. - Ne znam kad sam se više radovao, da li kad su mi zabranili ili kada su mi dozvolili… »

Matiji Bećkoviću ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

Sputnik 15.01.2021
Srpskom akademiku i književniku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. Tu informaciju potvrdio je za podgorički portal „Borba“ ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović, preneo je Tanjug. Bećkoviću je ulazak u… »

Vlado Georgiev ponovo može u Crnu Goru

Luftika 15.01.2021
Muzičaru Vladu Georgievu ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru, koju je donela prethodna vlast. Rešenje o ukidanju zabrane Georgievu potpisao je ministar policije Sergej Sekulović, pišu podgoričke Vijesti, a prenosi 021. Georgievu do 2030. zabranjen… »

Georgievu ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

Al Jazeera 15.01.2021
Ranije je muzičaru bio zabranjen ulazak u zemlju zbog ‘nacionalne, odnosno unutrašnje bezbjednosti ili javnog zdravlja’. Muzičaru Vladi Georgievu ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru, koju je donijela prethodna vlast. Rješenje o ukidanju zabrane… »

Pjevač Vlado Georgiev može ponovo da putuje u Crnu Goru

Slobodna Evropa 15.01.2021
Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore donijelo je rješenje kojim je prestala da važi mjera zabrane ulaska u Crnu Goru pjevaču Vladu Georgijevu. “Ministarstvo unutrašnjih poslova donijelo je rješenje kojim je poništilo rješenje Uprave… »

Vladi Georgievu ponovo dozvoljen ulazak u Crnu Goru

Danas 15.01.2021
Srpski državljanin Vlado Georgiev, ponovo će moći da ulazi u Crnu Goru. Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo je rešenje kojim je poništilo raniju meru zabrane ulaska u Crnu Goru za popularnog pevača, prenose danas crnogorski mediji… »

Vladu Georgievu ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

Radio 021 15.01.2021
Muzičaru Vladu Georgievu ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru, koju je donela prethodna vlast. Rešenje o ukidanju zabrane Georgievu potpisao je ministar policije Sergej Sekulović, prenele su podgoričke Vijesti. Uprava policije saopštila je u avgustu… »

Vladi Georgievu ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

RTS 15.01.2021
Crnogorski ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović doneo je rešenje kojim se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru pevaču Vladi Georgievu. Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore donelo je rešenje kojim je poništilo rešenje Uprave policije, a… »

Vladi Georgievu ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

Blic 15.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović doneo je rešenje kojim se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru pevaču Vladi Georgievu, pišu " Vijesti". Uprava policije saopštila je u avgustu prošle godine da je Georgiev vraćen za Bosnu i Hercegovinu sa… »

Vlado Georgiev skinut s crnogorske „crne liste“

Sputnik 15.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović doneo je rešenje kojim se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru pevaču Vladu Georgievu, saznaju podgoričke Vijesti. Uprava policije Crne Gore saopštila je u avgustu prošle godine da je Georgiev vraćen za… »

Ukinuli zabranu: Vlado Georgiev ponovo može u Crnu Goru

B92 15.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović doneo je rešenje kojim se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru pevaču Vladu Georgievu, saznaju "Vijesti". Uprava policije saopštila je u avgustu prošle godine da je Georgiev vraćen za Bosnu i Hercegovinu sa… »

Georgievu ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru

Nova 15.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović doneo je reešenje kojim se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru pevaču Vladu Georgievu, saznaju "Vijesti". Uprava policije saopštila je u avgustu prošle godine da je Georgiev vraćen za Bosnu i Hercegovinu… »

Vlado Georgiev može opet u Crnu Goru: Ukinuta mu zabrana ulaska u ovu zemlju

Mondo 15.01.2021
Muzičar je u avgustu prošle godine vraćen sa granice. Muzičar je u avgustu prošle godine vraćen sa granice. Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović doneo je rešenje kojim se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru pevaču Vladi… »

Vesti dana »