Povezane vesti

Počinje imunizacija: "Prosvetni radnici imaju prednost" VIDEO

B92 15.01.2021
Od nedelje počinje vakcinacija prosvetnih radnika, saznaje Prva televizija. Ministarstvo zdravlja je ovog popodneva naložilo Ministarstvu prosvete da pošalje spisak zainteresovanih prosvetnih radnika na fakultetima i u srednjim školama koji bi da se… »

Objavljeno koliko je bilo neželjenih reakcija na vakcinu: Pavle Zelić saopštio detalje o imunizaciji u Srbiji!

Mondo 15.01.2021
Otkrivena brojka koja nas sve zanima – koliko je do sada bilo neželjenih reakcija na vakcinu protiv korone u Srbiji. Otkrivena brojka koja nas sve zanima – koliko je do sada bilo neželjenih reakcija na vakcinu protiv korone u Srbiji. Vakcinacija… »

Najavljena kineska vakcina sinovak, a stiže sinofarm: Zelić iz ALIMS-a objasnio razliku, nisu samo slova u pitanju!

Mondo 15.01.2021
Stiže nam kineska vakcina, ali ne ona koja je prvobitno najavljivana. Stiže nam kineska vakcina, ali ne ona koja je prvobitno najavljivana. Srbija bi uskoro mogla da postane prva zemlja na svetu u kojoj će biti registrovane čak tri vakcine protiv… »

Koliko je bilo neželjenih reakcija na vakcinu: Pavle Zelić saopštio detalje o imunizaciji u Srbiji

Večernje novosti 15.01.2021
OTKRIVENA brojka koja nas sve zanima – koliko je do sada bilo neželjenih reakcija na vakcinu protiv korone u Srbiji. Vakcinacija protiv korona virusa u Srbiji je počela 24. decembra. Najpre je odobrena Fajzerova vakcina, zatim ruska Sputnjik V, a… »

Dr kon vidno potresen na konferenciji: Jednom za svagda, nisam ja ničiji, moja blanko ostavka je tu

Mondo 15.01.2021
Najnovije sa sednice Kriznog štaba o korona virusu u Srbiji. Najnovije sa sednice Kriznog štaba o korona virusu u Srbiji Danas u 10 h je počela vakcinacija širom Beograda, a obaviće se u 10 domova zdravlja. Druga etapa će trajati dva dana i plan je… »

Održan sastanak povodom masovne vakcinacije: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

Večernje novosti 15.01.2021
U SKUPŠTINI grada Beograda danas je održan sastanak u vezi sa organizacijom masovne imunizacije na teritoriji prestonice, a najavljeno je da će od ponedeljka u svih 17 beogradskih opština početi sa radom kol-centri putem kojih će sugrađanima… »

Šta uraditi u slučaju neželjene reakcije na vakcinu: Dr Kon dao detaljna uputstva

Mondo 15.01.2021
Vakcinacija protiv korone je počela u Srbiji, evo šta treba raditi u slučaju pojave neželjenih efekata. Vakcinacija protiv korone je počela u Srbiji, evo šta treba raditi u slučaju pojave neželjenih efekata. U Srbiji je već počela vakcinacija… »

Kineska vakcina sutra stiže u Srbiju

B92 15.01.2021
U Srbiju će sutra stići prve količine kineske vakcine protiv koronavirusa kompanije Sinofarm, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) još nije izdala dozvolu za upotrebu kineske vakcine, ali se očekuje… »

PRIMIĆE KINESKU VAKCINU! U nedelju će biti vakcinisano 100.000 zdravstvenih radnika i prosvetara

Valjevska posla 15.01.2021
Prve količine kineske vakcine stižu sutra u Srbiju, a već prekosutra planirano je vakcinisanje 100.000 ljudi. Očekuje se da Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije i izda brzo dozvolu za upotrebu te vakcine. “Ministarstvo zdravlja naložilo… »

SUTRA NAM STIŽE KINESKA VAKCINA: Bićemo jedina zemlja koja ima ovoliki “arsenal” za borbu protiv korona virusa!

Valjevska posla 15.01.2021
Srbija će njihovim dolaskom biti bogatija za više stotina novih doza vakcina. Stizanjem kineske vakcine naša zemlja će, takođe, biti jedina koja ima na raspolaganju tri vrste vakcina. Ukoliko odmah naša Agencija za lekove i medicinska sredstva… »

Šta znamo o kineskoj vakcini koja stiže u Srbiju? Koliko je efikasna, kako "radi" i šta kažu naši stručnjaci

Mondo 15.01.2021
U nedelju će 100.000 zdravstvenih i prosvetnih radnika primiti kinesku vakcinu. U nedelju će 100.000 zdravstvenih i prosvetnih radnika primiti kinesku vakcinu U nedelju bi trebalo da bude vakcinisano 100.000 zdravstvenih i prosvetnih radnika, kineskom… »

Prve količine kineske vakcine protiv korone stižu sutra u Srbiju

Moj Novi Sad 15.01.2021
U Srbiju sutra stižu prve količine kineske vakcine kompanije Sinofarm, piše RTS, na osnovu svojih saznanja iz Vlade Srbije. To je klasična vakcina napravljena po starom principu, prenosi RTS. Ukoliko odmah Agencija za lekove i medicinska sredstva… »

Kurir saznaje: Od nedelje kreće vakcinacija zdravstvenih radnika i prosvetara

Kurir 15.01.2021
BEOGRAD - Od naredne nedelje trebalo bi da počne vakcinacija zdravstvenih i prosvetnih radnika i kineskom vakcinom kompanije "Sinofarm" protiv koronavirusa, saznaje Kurir. - Prve količine kineske vakcine stižu sutra u Srbiju, a već od prekosutra… »

U Srbiju stiže kineska vakcina protiv korona virusa

Vesti online 15.01.2021
Stizanjem kineske vakcine naša zemlja će biti jedina koja ima na raspolaganju tri vrste vakcina. U Srbiju će sutra stići prve količine kineske vakcine protiv korona virusa kompanije Sinofarm (Sinopharm), saznaje Telegraf.rs. Takođe, očekuje se da… »

Mediji: Kineska vakcina sutra stiže u Srbiju

BizLife 15.01.2021
U Srbiju će sutra stići prve količine kineske vakcine protiv koronavirusa kompanije Sinofarm, prenose mediji. Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) još nije izdala dozvolu za upotrebu kineske vakcine, ali se očekuje da će ista biti data… »

Kineske vakcine sutra stižu u Srbiju

Nova 15.01.2021
U Srbiju sutra stižu prve količine kineske vakcine, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Kineske vakcine protiv koronavirusa za sada nisu odobrene za upotrebu u Srbiji, ali se, prema najavama, očekuje da će Agencija za lekove to učiniti u narednim… »

Primiće kinesku vakcinu! U nedelju će biti vakcinisano 100.000 zdravstvenih radnika i prosvetara

Mondo 15.01.2021
Prve količine kineske vakcine stižu sutra u Srbiju. Prve količine kineske vakcine stižu sutra u Srbiju. U nedelju bi trebalo da bude vakcinisano 100.000 zdravstvenih i prosvetnih radnika, kineskom vakcinom kompanije "Sinofarm" protiv koronavirusa… »

U Srbiju sutra stiže kineska vakcina protiv korona virusa

Blic 15.01.2021
U Srbiju će sutra stići prve količine kineske vakcine protiv korona virusa kompanije "Sinofarm". Takođe, očekuje se da danas ili sutra, stignu i nove količine ruske "Sputnjik V" vakcine. Srbija će njihovim dolaskom biti bogatija za više stotina… »

Saznajemo: Sutra u Srbiju stiže kineska vakcina protiv korona virusa

iKragujevac 15.01.2021
U Srbiju će sutra stići prve količine kineske vakcine protiv korona virusa kompanije Sinofarm (Sinopharm), saznaje Telegraf.rs. Takođe, očekuje se da danas ili sutra, stignu i nove količine ruske "Sputnjik V" vakcine. Srbija će njihovim dolaskom… »

Važna vest za Srbiju: Sutra nam stiže i kineska vakcina!

Kurir 15.01.2021
BEOGRAD - U Srbiju sutra stiže prva količina kineske vakcine protiv korona virusa kompanije Sinofarm. Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) još nije izdala dozvolu za upotrebu kineske vakcine, ali se očekuje da će ista biti data, objavile… »

Sutra nam stiže kineska vakcina: Bićemo jedina zemlja koja ima ovoliki "arsenal" za borbu protiv korona virusa!

Mondo 15.01.2021
Stizanjem kineske vakcine naša zemlja će biti jedina koja ima na raspolaganju tri vrste vakcina. Stizanjem kineske vakcine naša zemlja će biti jedina koja ima na raspolaganju tri vrste vakcina. U Srbiju će sutra stići prve količine kineske vakcine… »

„Novosti” saznaju: Kineska vakcina sutra stiže u Srbiju!

Večernje novosti 15.01.2021
,,NOVOSTI" saznaju da će u Srbiju sutra stići prve količine kineske vakcine protiv korona virusa kompanije Sinofarm. Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) još nije izdala dozvolu za upotrebu kineske vakcine, ali se očekuje da će ista biti… »

Saznajemo: Sutra u Srbiju stiže kineska vakcina protiv korona virusa

Telegraf 15.01.2021
Stizanjem kineske vakcine naša zemlja će biti jedina koja ima na raspolaganju tri vrste vakcina. U Srbiju će sutra stići prve količine kineske vakcine protiv korona virusa kompanije Sinofarm (Sinopharm), saznaje Telegraf.rs. Takođe, očekuje se da… »

Vesti dana »