Povezane vesti
Matija Bećković za Kurir nakon ukidanja zabrane: Ne znam da li sam bio radosniji kad su mi zabranili ili kad su mi dozvolili
Kurir 15.01.2021
Srpskom akademiku i književniku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. On za Kurir kaže da ne zna šta mu je draže - da li zabrana ili dozvola. - Ne znam kad sam se više radovao, da li kad su mi zabranili ili kada su mi dozvolili… »
Bećković o ukidanju zabrane ulaska u CG: Hvala i jednima i drugima
N1 Info 15.01.2021
Akademik Matija Bećković rekao je povodom odluke nove vlasti Crne Gore da mu ukine zabranu ulaska u tu državu, da ne zna ko ga je više uvažio - oni koji su mu zabranili ulazak ili ovi koji su ukinuli tu zabranu. U svakom slučaju, hvala i jednima i… »
"Ne znam da li sam bio radosniji kad su mi zabranili ili..." Oglasio se Matija Bećković nakon ukidanja zabrane
Srbija danas 15.01.2021
Srpskom akademiku i književniku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. On kaže da ne zna šta mu je draže - da li zabrana ili dozvola. - Ne znam kad sam se više radovao, da li kad su mi zabranili ili kada su mi dozvolili. Mnogi su… »
Nisu me puštali dok je amfilohije bio živ: Matija Bećković o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru
Srbija danas 15.01.2021
Glavni razlog za zabranu bile su ranije izjave, koje su, po proceni tadašnje vlasti, bile "opasnost po sigurnost države" Pesniku i akademiku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. - Ne znam kad sam bio više uvažen, kad su mi… »
Nisu mi dali da uđem dok je amfilohije bio živ: Matija Bećković o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru
Večernje novosti 15.01.2021
Pesniku i akademiku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. - Ne znam kad sam bio više uvažen, kad su mi zabranili da idem u Crnu Goru ili sad kad su mi dozvolili. Ipak, kad su mi zabranili mnogo sveta mi je zavidelo. Govorili su mi… »
Matiji Bećkoviću Ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru: Stigla potvrda i iz vrha vlasti u Podgorici
Kurir 15.01.2021
PODGORICA - Srpskom akademiku i književniku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. Ovu informaciju ekskluzivno za podgoričku Borbu potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović. - Ukinuta je zabrana ulaska za… »
Ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru Matiji Bećkoviću
Dnevnik 15.01.2021
PODGORICA: Ministar policije Sergej Sekulović potvrdio je da je ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru akademiku Matiji Bećkoviću. On je to rekao da za podgorički portal Borba. Bećkoviću je zabrana ulaska u Crnu Goru izrečena kad i istoričarima… »
Matiji Bećkoviću ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru!
Srbija danas 15.01.2021
Srpskom akademiku i književniku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru. Ovu informaciju potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović. - Ukinuta je zabrana ulaska za Matiju Bećkovića - rekao je Sekulović… »
Matiji Bećkoviću zvanično ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru
Nova 15.01.2021
Pesniku Matiji Bećkoviću ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova te zemlje Sergej Sekulović. – Ukinuta je zabrana ulaska za Matiju Bećkovića – rekao je Sekulović prenosi “Borba.me”. Radi se o… »
Vesti dana »

Završen protest „Rame uz rame – studenti i radnici“: Poljoprivrednici poručili da traktori dolaze u centar Beograda 15. marta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo ljubav" (Video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana