Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana dobio otkaz u Italiji

Nova 15.01.2021
Italijanski SPAL danas je doneo odluku o raskidu ugovora sa nekadašnjim prvotimcem Partizana Markom Jankovićem. Janković je u SPAL stigao krajem januara 2019. godine za 1.800.000 evra, i od tad je u dresu aktuelnog člana Serije B odigrao 16 utakmica… »

Nekadašnji as Partizana slobodan: Sjajni vezista ostao bez kluba!

Hot sport 15.01.2021
Nakon ‘turneje’ u Italiji slobodan je u izboru nove sredine. Reprezentativac Crne Gore i doskorašnji fudbaler SPAL-a je slobodan u izboru nove sredine. Njemu je istekao ugovor sa italijanskim timom, a kako nije bilo ambicija da se ugovor produži… »

Bivši vezista Partizana Janković dobio otkaz u Italiji

Dnevnik 15.01.2021
Nekadašnji vezista Partizana i reprezentativac Crne gore Marko Janković, okončao je svoju krijeru u italijanskom SPAL-u nakon odigranih 471. minuta u italijanskom prvenstvu. Nezadovoljni čelnici kluba su odlučili da raskinu saradnju sa 25-godišnjim… »

Marko Janković je slobodan igrač

B92 15.01.2021
Bivši fudbaler Partizana Marko Janković i italijanski član Serije A SPAL raskinuli su saradnju. Tim iz Ferare je objavio da je došlo do sporazumnog kraja godinu i po dana pre isteka aktuelnog ugovora. Janković je pre dve zime prešao u Italiju, ali… »

Bivši igrač Partizana ostao bez kluba: Italijani raskinuli ugovor godinu i po dana ranije

Mondo 15.01.2021
Nije se pokazao u Seriji B. Nije se pokazao u Seriji B. Još jedan bivši fudbaler Partizana je u poslednjim mesecima raskinuo saradnju sa inostranim klubom. Nakon što je Đorđe Jovanović u oktobru završio sa Kadizom pa se vratio u Superligu, sada je… »

Marko Janković je slobodan igrač

Mozzart sport 15.01.2021
Ugovor raskinut godinu i po dana pre isteka. Nekadašnji Partizanov prvotimac Marko Janković je slobodan igrač. Italijanski drugoligaš SPAL je danas objavio da je raskinuo ugovor sa crnogorskim vezistom. Janković je u Feraru došao pre dve godine iz… »

Vesti dana »

Preminule 34 osobe, 2.384 nova slučaja koronavirusa

Politika pre 1 satjoš 28 povezanih

"Mi i Albanci bićemo najbrojniji"

B92 pre 5 satijoš 28 povezanih