Povezane vesti

Evropska komisija za uvodjenje evropske potvrde o vakcinaciji

Novi magazin 15.01.2021
EU podržava uvodjenje potvrde o vakcinaciji protiv korona virusa koja bi bila "uzajamno priznata", rekla je predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen. Evropska komisija za uvodjene evropske potvrde o vakcinaciji LISABON, 15. januara 2021… »

Evropska komisija za uvođene evropske potvrde o vakcinaciji

Danas 15.01.2021
EU podržava uvođenje potvrde o vakcinaciji protiv korona virusa koja bi bila „uzajamno priznata“, rekla je predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen. U izjavi za portugalske medije pred svoju današnju posetu Lisabonu, ona je rekla da je… »

Europska komisija za europsku potvrdu o vakcinaciji

Al Jazeera 15.01.2021
Predsjednica EK navela kako je medicinski važno da se ima certifikat o vakcinaciji. Europska unija podržava uvođenje potvrde o vakcinaciji protiv korona virusa koja bi bila „uzajamno priznata“, rekla je predsjednica Europske komisije Ursula von der… »

Fon der Lajen: EU podržava uvođenje potvrde o vakcinaciji protiv koronavirusa

N1 Info 15.01.2021
EU podržava uvođenje potvrde o vakcinaciji protiv koronavirusa koja bi bila "uzajamno priznata", rekla je predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen. U izjavi za portugalske medije pred svoju posetu Lisabonu, ona je rekla da je „medicinski… »

Vesti dana »