Povezane vesti

Crnogorski državni vrh održao sastanak: Razgovaralo se o kohabitaciji

B92 15.01.2021
Podgorica -- Crnogorski državni vrh je na današnjem sastanku razgovarao o pitanjima koja su, kako je saopšteno, važna i za vlast i za opoziciju, kao i za građane Crne Gore. Sastanak je održan na inicijativu premijera Zdravka Krivokapića. U… »

Đukanović će ipak potpisati - postoji "ali"

B92 15.01.2021
Predsednik Crne Gore Milo Djukanović najavio je da će potpisati Zakon o slobodi veroispovesti kada ga parlament ponovo usvoji. Ali nije isključio mogućnost da će DPS pred Ustavnim sudom pokrenuti pitanje ustavnosti Zakona o slobodi veroispovesti… »

"Krivokapić je Milov poslušnik!" Medojević izazvao buru u javnosti nakon važnog sastanka u Crnoj Gori

Pravda 15.01.2021
Oglasio se Nebojša Medojević nakon sastanka predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsednika Skupštine Alekse Bečića, premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića. Lider "Pokreta za promjene" odmah nakon sastanka se… »

„Vijesti“: Đukanović najavio da će potpisati zakone

Sputnik 15.01.2021
Predsednik Crne Gore Milo Đukanovć najavio je da će potpisati zakone kada ih parlament ponovo usvoji, ali nije isključio mogućnost da će DPS pred Ustavnim sudom pokrenuti pitanje ustavnosti Zakona o slobodi veroispovesti. Prema nezvaničnim… »

Nefunkcionalna kohabitacija dva vladara u Crnoj Gori

Slobodna Evropa 15.01.2021
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović iskazali su spremnost "da se većom inicijativnošću za saradnju i konstruktivnošću u dijalogu… »

Završen sastanak; Đukanović izašao na sporedni izlaz

B92 15.01.2021
U zgradi Vlade Crne Gore završen je sastanak predsednika Djukanovića i premijera Krivokapića. Glavna tema razgovora trebalo je da bude kohabitacija i funkcionisanje Saveta za odbranu i bezbednost. Sastanku su prisustvovali predsednik parlamenta i… »

Sastanak Krivokapića, Bečića i Abazovića sa Milom Đukanovićem

N1 Info 15.01.2021
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Zdravko Krivokapić, potpredsednik Vlade Dritan Abazović i predsednik Skupštine Aleksa Bečić razgovarali su o pitanjima koja su nacionalno važna za vlast, za opoziciju i za sve građane Crne Gore. Kako… »

Istorijski dogovor: Milo pristao da potpiše Zakon o slobodi veroispovesti

Mondo 15.01.2021
Ipak, imao je šta da doda. Ipak, imao je šta da doda. U Vladi Crne Gore završen je sastanak premijera Zdravka Krivokapića, sa predsednikom države Milom Đukanovićem, predsednikom Skupštine Aleksom Bečićem i potpredsednikom Vlade Dritanom… »

Đukanović najavio: Potpisaću sve zakone

Alo 15.01.2021
Na sastanku predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsednika Skupštine Alekse Bečića, premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića dogovoreno je da bi kohabitacija morala da profunkciše. Đukanović je nakon poraza na… »

TV Vijesti: Đukanović najavio da će potpisati zakone

RTV 15.01.2021
PODGORICA - Predsednik Crne Gore Milo Đukanović najavio je da će potpisati zakone kada ih parlament ponovo usvoji, ali nije isključio mogućnost da će DPS pred Ustavnim sudom pokrenuti pitanje ustavnosti Zakona o slobodi veroispovesti, javila je… »

Krivokapić razgovarao sa Djukanovićem o uslovima za kohabitaciju

Novi magazin 15.01.2021
Predsednik Crne Gore Milo Djukanović, premijer Zdravko Krivokapić, potpredsednik Vlade Dritan Abazović i predsednik Skupštine Aleksa Bečić razgovarali su danas o pitanjima koja su nacionalno važna za vlast, za opoziciju i za sve gradjane Crne Gore… »

Krivokapić i Đukanović o kohabitaciji, kako je protekao sastanak

RTS 15.01.2021
U zgradi Vlade Crne Gore održan je sastanak predsednika Mila Đukanovića i premijera Zdravka Krivokapića, u prisustvu predsednika Skupštine Alekse Bečića i potpredsednika vlade Dritana Abazovića. Na sastanku, održanom na incijativu Zdravka… »

Dogovor u Podgorici: Milo će potpisati sve zakone! Krivokapić referisao ambasadorki SAD

Večernje novosti 15.01.2021
PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović će potpisati sve zakone koje Skupština Crne Gore ponovo usvoji 20. januara, uključujući i Zakon o slobodi veroispovesti, dok će njegova Demokratska partija socijalista pred Ustavnim sudom pokrenuti pitanje… »

U Vladi Crne Gore završen sastanak sa Đukanovićem

Sputnik 15.01.2021
U zgradi Vlade Crne Gore završen je sastanak predsednika Mila Đukanovića i premijera Zdravka Krivokapića, na kojem je glavna tema razgovora trebalo da bude kohabitacija i funkcionisanje Saveta za odbranu i bezbednost. Sastanku su prisustvovali… »

Počeo sastanak o kohabitaciji: Krivokapić, Abazović i Bečić sa Đukanovićem iza zatvorenih vrata

Večernje novosti 15.01.2021
U ZGRADI Vlade Crne Gore u Podgorici u toku je sastanak premijera Zdravka Krivokapića sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, šefom parlamenta Aleksom Bečićem i potpredsednikom Vlade Dritanom Abazovićem, i zatvoren je za medije. Tema razgovora… »

Vesti dana »