Povezane vesti

Runi završio igračku karijeru

Radio 021 15.01.2021
Nekadašnji reprezentativac Engleske Vejn Rudi odlučio je da završi profesionalnu fudbalsku karijeru i posveti se samo trenerskom poslu u Derbi Kauntiju, čiji je provremeni menadžer od novembra prošle godine. Tridesetpetogodišnji Runi potpisao je… »

Vejn Runi zvanično završio igračku karijeru

Beta 15.01.2021
Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi imenovan je danas za trenera Derbi kauntija čime je i zvanično okončao svoju igračku karijeru. Nekadašnji napadač Mančester junajteda potpisao je dvoipogodišnji ugovor sa Derbijem. Runi… »

Vejn Runi završio karijeru

B92 15.01.2021
Engleski fudbaler Vejn Runi odlučio je da završi igračku karijeru. On je do sada u Derbi kauntiju obavljao dva posla – bio je trener-igrač. Odlučio je da se posveti menadžerskoj poziciji i okači kopačke o klin u 35. godini. Runi je najveći trag… »

Runi završio igračku karijeru i postao menadžer Derbija

Sportski žurnal 15.01.2021
Nekadašnji napadač Evertona i Mančester Junajteda u Derbi je stigao nakon epizode u MLS ligi u ekipi DC Junajteda. Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Vejn Runi saopštio je danas da završava igračku karijeru, nakon što je postao… »

Vejn Runi zvanično završio igračku karijeru

Danas 15.01.2021
Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi imenovan je danas za trenera Derbi kauntija čime je i zvanično okončao svoju igračku karijeru. Nekadašnji napadač Mančester junajteda potpisao je dvoipogodišnji ugovor sa Derbijem. Runi… »

Runi prestao da igra i postao menadžer Derbija

Dnevnik 15.01.2021
DERBI: Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Vejn Runi saopštio je danas da završava igračku karijeru, nakon što je postao menadžer Derbi Kauntija. Runi je od novembra bio privremeni igrač-menadžer ovog kluba, a danas je potpisao ugovor na… »

Vejn Runi završio karijeru: Klinac iz Liverpula, legenda Mančestera, najbolji Englez ikada - a od sada trener!

Mondo 15.01.2021
Gotova je jedna od najvećih karijera u istoriji engleskog fudbala! Gotova je jedna od najvećih karijera u istoriji engleskog fudbala! I to se desilo - "Vaza" je okačio kopačke o klin! U 35. godini Vejn Runi je odlučio da je dosta i završio je… »

Runi okačio kopačke o klin: Sad je samo menadžer (video)

Večernje novosti 15.01.2021
DO danas igrač-menadžer, od sutra samo menadžer Derbi kauntija. Legenda engleskog fudbala Vejn Runi razdužio je kopačke i zvanično okončao jednu od najblistavijih fudbalskih karijera u istoriji. Runi je od novembra bio privremeni igrač-menadžer… »

Kraj jedne od najvećih fudbalskih karijera: Runi definitivno “okačio kopačke o klin” i postao trener

Vesti online 15.01.2021
Legendarni engleski fudbaler Vejn Runi odlučio je da “okači kopačke o klin” i da završi blistavu fudbalsku karijeru, kako bi se posvetio trenerskom poslu u Derb Kauntiju. Napadač koji se proslavio u dresu Mančester junajteda igrao je za Derbi… »

Vesti dana »