Povezane vesti
Rojters: Tramp napušta Vašington na dan inauguracije
Dnevnik 15.01.2021
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp planira da napusti Vašington ujutro na dan inauguracije svog naslednika Džoa Bajdena 20. januara, iako je razmišljao da ode 19. januara, prenosi Rojters pozivajući se na izvor upoznat sa situacijom. Tramp, koji… »
Blizak izvor otkriva: Tramp nikako ne želi na inauguraciju, objavljeno gde će imati oproštajni događaj!
Pravda 15.01.2021
Američki predsednik Donald Tramp planira da napusti Vašington ujutro na dan inauguracije svog naslednika Džoa Bajdena 20. januara, iako je razmišljao da ode 19. januara, prenosi Rojters pozivajući se na izvor upoznat sa situacijom. Tramp, koji je već… »
Vesti dana »
Ko je Stanija Dobrojević pobednica elite 9 Od Srbije do Holivuda: Bogatstvo stekla sama, u rijalitiju prošla pakao, a evo kako je postala poznata (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 20 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na grmljavinske nepogode za područje zapadne, jugozapadne i južne Srbije
RTV pre 19 minutajoš 15 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 38 minutajoš 13 povezanih