Povezane vesti

Koronavirus u selekciji Srbije

B92 15.01.2021
Koronavirus je upao u vaterpolo reprezentaciju Srbije. Trojica srpskih vaterpolista Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na korona virus, saopštio je VSS. Kako se navodi, zdravstvene probleme osetili su posle turnira Svetske… »

Prlainović, Mandić i Dedović pozitivni na korona virus

Sportski žurnal 15.01.2021
Prlainović i Mandić više nemaju simptome i dobro se osećaju, dok Dedović ima povišenu temperaturu, ali se očekuje da i on počne brzo da se oporavlja. Vaterpolo reprezentativci Srbije Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni… »

Koronavirus u selekciji Srbije

Vesti online 15.01.2021
Koronavirus je upao u vaterpolo reprezentaciju Srbije. Trojica srpskih vaterpolista Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na koronavirus, saopštio je VSS. Kako se navodi, zdravstvene probleme osetili su posle turnira Svetske… »

Korona virus u reprezentaciji Srbije! Trojica vaterpolista zaražena

Hot sport 15.01.2021
Korona virus se uvukao u vaterpolo reprezentaciju Srbije. Trojica srpskih vaterpolista Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na korona virus, saopštio je VSS. Kako se navodi, zdravstvene probleme osetili su posle turnira… »

"Nikolu još muči temperatura, Andrija i Dušan su sada dobro" Trojica srpskih vaterpolista pozitivni na korona virus

Blic sport 15.01.2021
Trojica srpskih vaterpolista Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na korona virus, saopštio je Vaterpolo savez Srbije (VSS). Kako se navodi, zdravstvene probleme osetili su posle turnira Svetske lige u Debrecenu. -… »

Prlainović, Mandić i Dedović pozitivni na koronavirus

Novi magazin 15.01.2021
Vaterpolo reprezentativci Srbije Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na koronavirus, objavio je danas nacionalni savez. Oni su zdravstvene probleme, kako se navodi, osetili posle turnira Svetske lige u Debrecinu, a… »

Prlainović, Mandić i Dedović pozitivni na korona virus

Dnevnik 15.01.2021
BEOGRAD: Trojica srpskih vaterpolista Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na korona virus, saopštio je Vaterpolo savez Srbije (VSS). Kako se navodi, zdravstvene probleme osetili su posle turnira Svetske lige u Debrecenu… »

Prlainović, Mandić i Dedović pozivitni na koronavirus

N1 Info 15.01.2021
Vaterpolo reprezentativci Srbije Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na koronavirus, saopšteno je u petak. Pomenuti igrači zdravstvene probleme osetili su posle turnira Svetske lige u Debrecenu na kome je Srbija osvojila… »

Tri reprezentativca Srbije imaju koronu: Pobedili najveće rivale, pa osetili simptome!

Mondo 15.01.2021
Nažalost virus se "uvukao" među reprezentativce Srbije. Nažalost virus se "uvukao" među reprezentativce Srbije. Vaterpolo reprezentacija Srbije je zaigrala posle deset meseci i osvojila peto mesto na turniru Svetske lige u Debrecinu. U poslednjem… »

Prlainović, Mandić i Dedović pozitivni na koronavirus

Nova 15.01.2021
Vaterpolo reprezentativci Srbije Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na koronavirus, objavio je Vaterpolo savez. Oni su zdravstvene probleme, kako se navodi, osetili posle turnira Svetske lige u Debrecinu, a testiranjem je… »

Vaterpolisti Srbije dobili koronu u Mađarskoj: Trojica reprezentativaca pozitivni

Večernje novosti 15.01.2021
TROJICA srpskih vaterpolista Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na korona virus, saopštio je Vaterpolo savez Srbije. Reprezentativci Srbije dravstvene probleme osetili su posle turnira Svetske lige u Debrecenu. -… »

Vesti dana »