Povezane vesti
Hit uključenje srpske pevačice: Ili da sedim kući i kukam, ili da odem na zimovanje koje su drugi platili!
Mondo 15.01.2021
Dragica Zlatić, Zvezda Granda, otputovala na zimovanje s prijateljima. Dragica Zlatić, Zvezda Granda, otputovala na zimovanje s prijateljima Dragica se s prijateljima nalazi na zimovanju u popularnom skijalištu Bansko, odakle se uključila u emisiju… »
"Prijatelji su mi platili skijanje, ja ne radim" Pevačica se javno požalila: "Imala sam opciju da sedim kod kuće i kukam…
Blic 15.01.2021
Dragica Zlatić, zvezda "Granda", odlučila je da slobodno vreme provede na planini. Ona je sa prijateljima otišla na popularno skijalište Bansko gde uživa u skijanju. Dragica je u direktnom uključenjau sa planine u emisiju "Grand Magazin" ispričala kako… »
Vesti dana »

Serija zemljotresa na Svetoj Gori, najjači čak 5 Rihtera: Epicentar blizu manastira Hilandar
Mondo pre 56 minutajoš 18 povezanih

Amerika priznanja palestine nazvala "predstavom": Bliski saradnik Izraela kritikuje odluku Velike Britanije, Kanade, Australije i Portugala (foto)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih

Erika Kirk: Opraštam ubici, to bi i Čarli učinio; Tramp: Izvini Erika, ja mrzim protivnike
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih