Povezane vesti

Pens čestitao Kamali Haris, prvi kontakt dve administracije

Vesti online 16.01.2021
Američki potpredsednik Majk Pens pozvao je svoju naslednicu Kamalu Haris i čestitao joj na budućoj funkciji, rekle su dve osobe upućene u njihov razgovor koje su želele da ostanu anonimne. Ovo je prvi poznati kontakt između članova odlazeće i… »

Pens čestitao Kamali Haris - prvi kontakt dve administracije

RTV 16.01.2021
VAŠINGTON - Američki potpredsednik Majkl Pens pozvao je svoju naslednicu Kamalu Haris i čestitao joj na budućoj funkciji, rekle su dve osobe upućene u njihov razgovor koje su želele da ostanu anonimne. Ovo je prvi poznati kontakt između članova… »

Pens čestitao Haris koja preuzima dužnost potpredsednika SAD

Slobodna Evropa 16.01.2021
Odlazeći potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens (Mike Pence) čestitao je u telefonskom razgovoru svojoj naslednici Kamali Haris (Harris), potvrdile su dve osobe upoznate sa tim razgovorom, preneo je “Njujork tajms” (The New York… »

Prvi kontak dve administracije: Pens čestitao Kamali Haris na budućoj funkciji

Blic 15.01.2021
Američki potpredsednik Majkl Pens pozvao je svoju naslednicu Kamalu Haris i čestitao joj na budućoj funkciji, rekle su dve osobe upućene u njihov razgovor koje su želele da ostanu anonimne. Ovo je prvi poznati kontakt između izabranih članova… »

Prvi kontakt dve administracije: Pens čestitao Kamali Haris

Večernje novosti 15.01.2021
AMERIČKI potpredsednik Majkl Pens pozvao je svoju naslednicu Kamalu Haris i čestitao joj na budućoj funkciji, rekle su dve osobe upućene u njihov razgovor koje su želele da ostanu anonimne. Ovo je prvi poznati kontakt između izabranih članova… »

Majk Pens čestitao Kamali Haris koja preuzima dužnost potpredsednika

Danas 15.01.2021
Odlazeći potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens čestitao je u telefonskom razgovoru svojoj naslednici Kamali Haris, potvrdile su dve osobe upoznate sa tim razgovorom. To je prvi poznati kontakt članova odlazeće i dolazeće… »

Vesti dana »

Stiglo 106.000 doza Fajzerove vakcine

Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih

U Jablaničkom okrugu 81 osoba pozitivna na koronu

Jug press pre 4 satijoš 17 povezanih

Ublažene mjere u Srbiji, Sloveniji i dijelu BiH

Al Jazeera pre 4 satijoš 11 povezanih