Povezane vesti

Raza Mujanović o Mikiju Vukoviću: Trener, drugi otac, uzor

B92 16.01.2021
Legendarna jugoslovenska košarkašica Razija Mujanović emotivno se oprostila od košarkaškog trenera Mihajla Vukovića, koji je preminuo u 76. godini u Valensiji. Vuković će ostati upamćeni kao čovek koji je otkrio Raziju Mujanović, a s… »

"Koga sad da pozovem?!" Smrt legendarnog srpskog trenera strašno uzdrmala najbolju košarkašicu svih vremena, Raziju…

Blic sport 16.01.2021
Nakon što je legendarni trener Mihajlo Miki Vuković preminuo u petak u 76. godini u Valensiji, od njega se emotivno oprostila najbolja košarkašica svih vremena, Razija Mujanović. Čuvena igračica je jako teško doživela ovu vest, o čemu svedoči i… »

Nažalost, mit o Mikiju Vukoviću i “igraj Razo” i dalje živi

Nova 16.01.2021
Legendarni košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković preminuo je u 76. godini u Valensiji, od njega se emotivno oprostila Razija Mujanović, koja i dalje ne može da pobegne od jedne vulgarne legende. “Nije se desilo” priča danas ima na internetu na… »

Razija se emotivnom porukom oprostila od Mikija vukovića: Hvala ti što si me naučio da su oni skromni iznutra najbogatiji…

Večernje novosti 16.01.2021
LEGENDARNA jugoslovenska košarkašica Razija Mujanović emotivno se oprostila od košarkaškog trenera Mihajla Mikija Vuković, koji je preminuo u 76. godini u Valensiji. Vuković će ostati upamćeni kao čovek koji je otkrio Raziju Mujanović, a… »

Preminuo košarkaški trener Mihajlo Vuković

Al Jazeera 16.01.2021
Ostat će upamćen kao trener košarkašica Jedinstva iz Tuzle, s kojima je postao šampion Evrope 1989. godine. Legendarni košarkaški trener Mihajlo – Miki Vuković preminuo je u petak u 76. godini u Valenciji, saopćio je istoimeni španski… »

Preminuo legendarni košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković

Dnevnik 16.01.2021
VALENSIJA: Legendarni košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković preminuo je juče u 76. godini u Valensiji, saopštio je istoimeni španski košarkaški klub na svom sajtu. Jedan od najtrofejnih trenera sa prostora bivše Jugoslavije, rođeni… »

Preminuo legendarni košarkaški trener Mihajlo Vuković, čovek koji je otkrio Raziju Mujanović

Radio 021 16.01.2021
Legendarni košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković preminuo je u 76. godini u Valensiji, saopštio je istoimeni španski košarkaški klub. Jedan od najtrofejnijih trenera sa prostora bivše Jugoslavije, rođeni Kraljevčanin, ostaće upamćen kao… »

"Počivaj u miru, treneru svih trenera": Najveća uzdanica se emotivno oprostila od srpske trenerske legende!

Mondo 16.01.2021
Napustio nas je veliki trener i veliki čovek. Napustio nas je veliki trener i veliki čovek. Valensija je u toku meča sa Crvenom zvezdom javila da je preminuo legendarni trener muške i ženske selekcije ovog tima Mihajlo Miki Vuković. On je u… »

Razija Mujanović se emotivnim pismom oprostila od Vukovića

Nova 16.01.2021
Razija Mujanović, bivša jugoslovenska košarkašica, emotivnim pismom se oprostila od Mihajla Mikija Vukovića, legendarnog košarkaškog trenera, koji je preminuo ovog petka u 76. godini. Vuković će osim po brojnim uspesima ostati upamćen i po tome… »

Raza Mujanović: Da se ja pitam, Mejdan bi nosio Tvoje ime!

Sportski žurnal 16.01.2021
Emotivna poruka jedne od najboljih jugoslovenskih košarkašica svih vremena prilog svedočenju o veličini Mikija Vukovića. Razija Mujanović, košarkašica koju je Miki Vuković pronašao u rodnim Ratkovićima i od nje napravio svetsku zvezdu, na vest… »

Umro najveći svih vremena: Ženska košarka nije imala boljeg na Balkanu

Večernje novosti 15.01.2021
LEGENDARNI košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković preminuo je danas u 76. godini u Valensiji, saopštio je istoimeni španski košarkaški klub na svom sajtu. Jedan od najtrofejnih trenera sa prostora bivše Jugoslavije, rođeni Kraljevčanin ostaće… »

Vesti dana »

Blagi pad broja obolelih u Vojvodini

Danas pre 2 satajoš 28 povezanih

"Mi i Albanci bićemo najbrojniji"

B92 pre 6 satijoš 28 povezanih

Jutka odslužio tromesečnu zatvorsku kaznu

Politika pre 13 minutajoš 25 povezanih