Povezane vesti

Restoran u Rakovici gađan "zoljom": Projektil pogodio zid ugostiteljskog objekta

Telegraf 16.01.2021
Samo pukom srećom nije bilo povređenih. Oko 2 časa u Vukasovićevoj ulici u Rakovici za sada nepoznato lice ispalilo projektil iz ručnog bacača raketa "zolja", potvrđeno je za Telegraf.rs. Projektil iz "zolje" je pogodio zid restorana, ali nije… »

Ispaljena „zolja” na restoran u Rakovici

Politika 16.01.2021
Rano jutros u Vukasovićevoj ulici u Rakovici ispaljen je projektil iz ručnog raketnog bacača „zolja”, potvrđeno je nezvanično Tanjugu u MUP-u. Istaknuto je da policija radi na rasvetljavanju okolnosti tog događaja. Mediji su ranije preneli da je… »

Rakovica: Nepoznato lice ispalilo projektil iz "zolje"

B92 16.01.2021
Rano jutros oko, dva sata u Rakovici je za sada nepoznato lice ispalilo projektil iz ručnog bacača raketa "zolja" na jedan lokal, prenose "Novosti". Napad se dogodio u Vukasovićevoj ulici, a povređenih nije bilo. Komšije ništa nisu čule, a ništa… »

Prvo bomba, a sada "zolja": Lokal u Rakovici koji je noćas gađan iz ručnog bacača već je bio meta, a nekoliko stvari…

Blic 16.01.2021
Jedan restoran u Rakovici u Vukasovićevoj ulici, po drugi put za 15 dana našao se na meti napada, budući da je jutros oko dva sata nepoznato lice ispalilo projektil iz ručnog bacača raketa "zolja". U oba napada, srećom, povređenih nije bilo, iako… »

Srbija noćas kao ratna zona, pucala i “zolja”

Nova 16.01.2021
Napad zoljom i Molotovljevim koktelom u Beogradu, pogibija dvojice braće u požaru u selu kod Zrenjanina, hapšenje oca osumnjičenog za obljubu svoje maloletne dece... samo su neke od uznemirujućih vesti koje su jutros obišle Srbiju. Da je Beograd… »

(FOTO) Kafić gađan zoljom već bio meta napada

Nova 16.01.2021
Policija traga za nepoznatim osobama koje su tokom noći bacile projektil iz zolje na restoran u Vukasovićevoj ulici u Beogradu, a kako nezvanično saznajemo, reč je o kafiću koji se već nalazio na meti napadača. Prema nezvaničnim saznanjima, radi… »

Pucano iz "zolje" na restoran u Rakovici, projektil nije eksplodirao

Radio 021 16.01.2021
Projektil iz ručnog bacača "zolja" ispaljen je rano jutros u Vukasovićevoj ulici u Rakovici, potvrđeno je nezvanično u MUP-u. Navode da policija radi na rasvetljavanju okolnosti tog događaja. Mediji prenose da je projektil iz "zolje" pogodio zid… »

Restoran u Rakovici gađan zoljom, projektil nije eksplodirao

N1 Info 16.01.2021
U Vukasovićevoj ulici u Rakovici rano jutros je na jedan ugostiteljski objekat ispaljen projektil iz ručnog protivoklopnog bacača "zolja", nezvanično je potvrđeno Beti iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Mediji su izvestili da je da je projektil iz… »

Ispaljena zolja na restoran u Rakovici

RTV 16.01.2021
BEOGRAD - Rano jutros u Vukasovićevoj ulici u Rakovici ispaljen je projektil iz ručnog bacača "zolja", potvrđeno je nezvanično Tanjugu u MUP-u. Istaknuto je da policija radi na rasvetljavanju okolnosti tog događaja. Mediji su ranije preneli da je… »

Ispaljena zolja na restoran u beogradskoj Rakovici

Dnevnik 16.01.2021
BEOGRAD: Rano jutros u Vukasovićevoj ulici u Rakovici ispaljen je projektil iz ručnog bacača "zolja", potvrđeno je nezvanično Tanjugu u MUP-u. Istaknuto je da policija radi na rasvetljavanju okolnosti tog događaja. Mediji su ranije preneli da je… »

Ispaljena zolja na restoran u Rakovici, potraga za napadačem

Nova 16.01.2021
Nepoznata osoba ispalila je jutros oko dva sata projektil iz ručnog bacača raketa "zolja" na restoran u Vukasovićevoj ulici u Rakovici, u Beogradu. U napadu nije bilo povređenih. Projektil iz “zolje” je pogodio zid restorana, ali nije eksplodirao… »

Zoljom na restoran u Rakovici: Projektil pogodio zid, pukom srećom nije bilo eksplozije u Vukasovićevoj

Kurir 16.01.2021
BEOGRAD - Rano jutros u Vukasovićevoj ulici u Rakovici ispaljen je projektil iz ručnog bacača "zolja", potvrđeno je nezvanično u MUP. Istaknuto je da policija radi na rasvetljavanju okolnosti tog događaja. Mediji su ranije preneli da je projektil iz… »

Ispaljena zolja na restoran u Rakovici

RTS 16.01.2021
Rano jutros u Vukasovićevoj ulici u Rakovici ispaljen je projektil iz ručnog bacača "zolja", potvrđeno je nezvanično Tanjugu u MUP-u. Policija radi na rasvetljavanju okolnosti tog događaja. Mediji su ranije preneli da je projektil iz "zolje" pogodio… »

Ovo je mesto gde je ispaljena zolja: Kafić u Rakovici za dve nedelje napadnut dva puta! (foto)

Večernje novosti 16.01.2021
RANO jutros oko dva časa u Vukasovićevoj ulici u Rakovici za sada nepoznato lice ispalilo projektil iz ručnog bacača raketa "zolja", a na sreću, povređenih nije bilo. Komšije ništa nisu čule, a ništa nije ni ukazivalo da bi moglo da dođe do… »

"Zoljom" na restoran! U dva ujutru ispaljena raketa iz ručnog bacača na lokal u Rakovici, srećom nije eksplodirala

Blic 16.01.2021
Rano jutros oko 2 časa u Vukasovićevoj ulici u Rakovici za sada nepoznato lice ispalilo projektil iz ručnog bacača raketa "zolja". Projektil iz "Zolje" je pogodio zid restorana, ali nije eksplodirao. Samo pukom srećom nije bilo povređenih, pišu "… »

Ispaljena "zolja" na restoran u Rakovici?! Projektil ručnog bacača pogodio zid ugostiteljskog objekta!

Mondo 16.01.2021
Nekim čudom - nije eksplodirao. Nekim čudom - nije eksplodirao. Rano jutros oko 2 časa u Vukasovićevoj ulici u Rakovici za sada nepoznato lice ispalilo projektil iz ručnog bacača raketa "zolja". Projektil iz "zolje" je pogodio zid restorana, ali… »

Verovali ili ne: Ispalio zolju na restoran u Rakovici?!

Večernje novosti 16.01.2021
RANO jutros oko 2 časa u Vukasovićevoj ulici u Rakovici za sada nepoznato lice ispalilo projektil iz ručnog bacača raketa "zolja". Projektil iz "Zolje" je pogodio zid restorana, ali nije eksplodirao. Samo pukom srećom nije bilo povređenih.… »

Vesti dana »