Povezane vesti

Vakcinisano 20.500 građana, u domu zdravlja kažu – procedura jednostavna

N1 Info 16.01.2021
Prema podacima Nacionalog tima za imunizaciju, zaključno sa petkom vakcinisano je 20.500 građana Srbije, a među ima i hiljadu starijih od 75 godina. Aleksandar Stojanović, direktor Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" na beogradskoj opštini Palilula… »

Korona virus: Kineska vakcina stiže u Srbiju, usporena isporuka Fajzerovih injekcija EU

Danas 16.01.2021
U Srbiji se danas očekuje isporuka milion doza kineske vakcine protiv Kovida-19, dok je isporuka Fajzerove vakcine za nekoliko zemalja EU usporila, a Amerika se pribojava novog soja korona virusa. Nastavlja se vakcinacija ljudi koji su se dobrovoljno… »

Ovako izgleda proces vakcinacije u domu zdravlja: Procedura traje šest do sedam minuta, svi pozvani u petak se odazvali

Večernje novosti 16.01.2021
ALEKSANDAR Stojanović, direktor Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" u beogradskoj opštini Palilula, izjavio je da su u petak vaksinisani građani stariji od 75 godina koji su bili pozvani na vakcinaciju protiv virusa korona. Stojanović je za RTS rekao… »

Svi penzioneri na vakcinaciji Direktor dz Palilula: Svi pozvani u petak se odazvali

Kurir 16.01.2021
BEOGRAD - Aleksandar Stojanović, direktor Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" u beogradskoj opštini Palilula, izjavio je da su u petak vaksinisani građani stariji od 75 godina koji su bili pozvani na vakcinaciju protiv korona virusa. Stojanović je za… »

Vesti dana »