Povezane vesti

Horor u Inđiji: Otac osumnjičen da seksualno zlostavlja decu, sina (3) i ćerku (2)

Telegraf 16.01.2021
Osumnjičenom ocu je određeno zadržavanje do 48 sati. Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali M. E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom, potvrđeno je za Telegraf iz MUP Srbije. Slučaj je policiji… »

Uhapšeni osumnjičeni za pisanje grafita mržnje u Futogu

Dnevnik 16.01.2021
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. I. (1995) i A. M. (1999), iz okoline Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i izazivanje nacionalne… »

Uhapšeni mladići osumnjičeni da su na kućama i školi u Futogu ispisivali grafite mržnje

Radio 021 16.01.2021
Novosadska policija uhapsila je G. I. (26) i A. M. (22), iz okoline Novog Sada, zbog sumnje na krivična dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti. Sumnja se da su oni, jutros, na desetak… »

Lekari otkrili tragove zlostavljanja: Jezivi detalji horora kod Inđije: Otac za kog se sumnja da obljubio sina (3) i ćerku…

Blic 16.01.2021
Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali M.E. (40) iz sela Banstol u opštini Inđija zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. Slučaj je policiji u Inđiji juče u toku dana prijavila supruga osumnjičenog… »

Kurir uživo na mestu strave kod Inđije: Otac pod sumnjom da je obljubio sinčića (3) i ćerkicu (2), slučaj prijavila majka…

Kurir 16.01.2021
SREMSKA MITROVICA - Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali 40-godišnjeg M. E. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga osumnjičenog koja je rekla da on… »

Mediji: Otac obljubio sina i ćerku

B92 16.01.2021
Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali Milana E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom. Kako prenosi pink.rs, slučaj je prijavila supruga osumnjičenog, koja je rekla da on seksualno zlostavlja… »

Horor u Sremskoj Mitrovici: Otac obljubio sina (3) i ćerku (2), slučaj policiji prijavila majka

Blic 16.01.2021
Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali Milana E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom. Kako prenosi Pink.rs, slučaj je prijavila supruga osumnjičenog, koja je rekla da on seksualno zlostavlja… »

Uhapšen zbog sumnje da je seksulno zlostavljao sina i ćerku

RTV 16.01.2021
SREMSKA MITROVICA - Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali Milana E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom. Kako prenosi pink.rs, slučaj je prijavila supruga osumnjičenog, koja je rekla da on… »

Horor u Inđiji, otac obljubio sina (3) i ćerku (2): Seksualno zlostavljanje prijavila supruga

Mondo 16.01.2021
Policija istražuje slučaj. Policija istražuje slučaj. Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali 40-godišnjeg M. E. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga… »

Sremska Mitrovica: Otac obljubio sina i ćerku

Dnevnik 16.01.2021
SREMSKA MITROVICA: Policajci iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali Milana E. (40) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom. Kako prenosi pink.rs, slučaj je prijavila supruga osumnjičenog, koja je rekla da on… »

Otac uhapšen zbog obljube ćerke (2) i sina (3)

Nova 16.01.2021
Policija u Sremske Mitrovice uhapsila je M. E. (40) zbog da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. On se sumnjiči da je seksualno zlostavljao decu, trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku. Navodno, ceo slučaj prijavila je supruga… »

Otac obljubio sina (3) i ćerku (2)? Strašan slučaj u Sremskoj Mitrovici, zlostavljanje prijavila majka

Večernje novosti 16.01.2021
POLICAJCI iz Sremske Mitrovice uhapsili su i zadržali 40-godišnjeg M.E. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom. Slučaj je policiji u Inđiji prijavila supruga osumnjičenog koja je rekla da on seksualno zlostavlja… »

Vesti dana »