Povezane vesti

Braća nastradala u požaru u Orlovatu

Politika 16.01.2021
ZRENjANIN - Dva brata starosti 60 i 62 godine stradali su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina, prenose mediji. Požar je izbio u kući porodice Radonjić oko tri sata ujutru. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage, prenosi Tanjug.… »

Dve osobe stradale u požaru kod Zrenjanina

B92 16.01.2021
Dva brata starosti 60 i 62 godine stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina, pišu mediji. Prema navodima, požar je izbio u kući porodice Radonjić oko 3 sata ujutru. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage.… »

Dva brata poginula u požaru u Orlovatu

Radio 021 16.01.2021
Dva brata stradala su prošle noći u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina, prenose mediji. Požar je izbio oko tri sata ujutru. Stradali muškarci imali su 60 i 62 godine. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage. Autor: Tanjug… »

U požaru u Orlovatu kod Zrenjanina stradala braća

N1 Info 16.01.2021
Dvojica braće stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat kod Zrenjanina. Iz zrenjaninske vatrogasne službe potvrdili su za portal Nova.rs da je došlo do požara. “Ekipe su izašle na teren, pronađena su dva tela”, rekli su iz ove službe. Požar… »

Meiđi: Dva brata nastradala u požaru kod Zrenjanina

Dnevnik 16.01.2021
ZRENjANIN: Dva brata starosti 60 i 62 godine stradali su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina, prenose mediji. Požar je izbio u kući porodice Radonjić oko tri sata ujutru. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage.… »

Velika tragedija u selu Orlovat kod Zrenjanina: Dva brata nastradala u požaru

Kurir 16.01.2021
ORLOVAT - Dva brata starosti 60 i 62 godine stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina. Požar je izbio u kući porodice Radonjić oko 3 sata ujutru. Policija je pokrenula istragu tokom koje će biti utvrđen uzrok požara. (Kurir.rs/TV… »

Braća nastradala u velikom požaru u Zrenjaninu

Nova 16.01.2021
Dve osobe nastradale su tokom noći u požaru, koji je izbio u mestu Orlovat u Zrenjaninu. Iz zrenjaninske vatrogasne službe potvrdili su za portal Nova.rs da je došlo do požara. “Ekipe su izašle na teren, pronađena su dva tela”, rekli su iz ove… »

Tragedija kod Zrenjanina: Buknuo požar u porodičnoj kući u tri sata ujutru, stradala dva brata

Blic 16.01.2021
Dva brata starosti 60 i 62 godine stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina. Požar je izbio u kući porodice Radonjić oko 3 sata ujutru, piše "Informer". Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage.… »

Tragedija kod Zrenjanina: Dva brata stradala u požaru, vatra buknula u porodičnoj kući

Mondo 16.01.2021
Istraga je u toku. Istraga je u toku. Dva brata starosti 60 i 62 godine stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina. Požar je izbio u porodičnoj kućioko 3 sata ujutru. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage. (Mondo/Informer) Budite… »

Užas kod Zrenjanina: Dva brata izgorela u požaru

Večernje novosti 16.01.2021
DVA brata starosti 60 i 62 godine stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat, kod Zrenjanina. Požar je izbio u kući porodice Radonjić oko 3 sata ujutru. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage. (Informer)… »

Tragedija kod Zrenjanina: Dva brata stradala u stravičnom požaru

Telegraf 16.01.2021
Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage. Dva brata starosti 60 i 62 godine stradala su noćas u požaru u mestu Orlovat kod Zrenjanina, piše Informer. Požar je izbio u kući porodice Radonjić oko 3 sata ujutru. Uzrok požara biće utvrđen tokom… »

Vesti dana »