Povezane vesti

Kineske vakcine stigle u Srbiju

Politika 16.01.2021
Milion doza vakcine kineske kompanije „Sinofarm” stiglo je danas u Srbiju, a avion koji je dopremio vakcine na beogradskom aerodromu dočekao je predsednik Aleksandar Vučić. Avion „Er Srbije” kojim je dopremljen prvi kontigent kineske vakcine… »

Milion doza kineske vakcine „Sinofarm” stiglo u Srbiju

Glas Zapadne Srbije 16.01.2021
Avion „Er Srbije" kojim je iz Kine dopremljeno milion doza vakcine kompanije „Sinofarm" sleteo je na beogradski aerodrom „Nikola Tesla" nešto pre 10 časova. Ukoliko, posle provere, dobije dozvolu Agencije za lekove i medicinska sredstva vakcina… »

Vučić se vakciniše za nekoliko dana: Otkrio koje cepivo će primiti - rusko, američko ili kinesko

Srbija danas 16.01.2021
Predsednik Srbije je danas saopštio svoju odluku. Predsednik je prilikom dočeka aviona sa kineskim vakcinama kompanije "Sinofarm", rekao da će u borbi protiv korona virusa primiti upravo ovu, kinesku vakcinu. - Kao predsednik Srbije uveren sam u… »

Sve svetske agencije javljaju, u Beograd stiglo milion doza: Srbija prva u Evropi dobila kinesku vakcinu!

Kurir 16.01.2021
BEOGRAD - U Beograd je danas sleteo avion sa pošiljkom od milion kineskih vakcina kompanije Sinofarm i Srbija je tako postala prva evropska zemlja koja je dobila kineske vakcine za masovnu imunizaciju stanovništva, javlja Rojters. Avion s kineskim… »

Korona virus: Kineska vakcina stigla u Srbiju, Indija pokreće najveći program vakcinacije na svetu

Danas 16.01.2021
U Srbiju je u subotu stiglo milion doza kineske vakcine protiv Kovida-19, dok u Velikoj Britaniji pooštravaju uslove za ulazak u zemlju, a Amerika se pribojava novog soja korona virusa. Avion sa injekcijama proizvođača Sinofarm sleteo je na aerodrom… »

IJZV: U Vojvodini 395 novoobolelih, u Novom Sadu 98

Danas 16.01.2021
U Vojvodini je 15. januara registrovano 395 novih slučajeva COVID-19, a najviše novih pacijenata registrovano je u Novom Sadu, njih 98, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine. Institut je danas ocenio epidemiološku situaciju u svim gradovima… »

U Vojvodini 395 novoobolelih, u Novom Sadu 98

N1 Info 16.01.2021
U Vojvodini je 15. januara registrovano 395 novih slučajeva COVID-19, a najviše novih pacijenata registrovano je u Novom Sadu, njih 98, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine. Institut je danas ocenio epidemiološku situaciju u svim gradovima… »

U Batajnici manje pacijenata nego u najvećem piku, mnogima su pluća uništena

RTS 16.01.2021
U kovid bolnici u Batajnici leči se 420 pacijenata, od kojih je 63 na intenzivnoj nezi. Direktorka bolnice kaže da korona uništava pluća i da je važno da se postigne kolektivni imunitet. Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić… »

Nema redosleda, Vučić dočekuje vakcinu koja još nema dozvolu

Nova 16.01.2021
Šta znači kad predsednik Vučić dočeka kinesku vakcinu koja još uvek nema dozvolu Agencije za lekove Srbije, ne dovodim u pitanje kvalitet bilo koje vakcine, ali treba da postoji neki redosled, ako je dočekao Vučić, on je praktično odobrio tu… »

Vučić: Novinari na listi prioriteta za vakcinisanje

Kurir 16.01.2021
Predsednik Aleksandar Vučić zatražio je od Vlade Srbije da novinare stavi na listu prioriteta za vakcinisanje. Vučić je rekao da je zamolio Vladu da to učini, a na inicijativu Udruženja novinara Srbije. View this post on Instagram A post shared by… »

U Novom Sadu manje od 100 novozaraženih koronom

Radio 021 16.01.2021
Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 395 novih slučajeva kovida-19. Dan ranije bilo ih je 377. Najveći broj novoobolelih je u Novom Sadu - 98, nešto manje nego dan ranije kada ih je bilo 104. U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih… »

Hvala predsedniku Siju i kineskom narodu: Vučić se ovako zahvalio na Instagramu (foto)

Kurir 16.01.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je na Instagramu predsedniku Kine Siju Đinpingu i kineskom narodu na isporuci milion doza vakcine Sinofarm protiv korona virusa, koje su danas stigle u Srbiju. View this post on Instagram A post… »

Konačno ono što ste svi želeli da znate – koju će primiti Vučić

Luftika 16.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” avion iz Kine, kojim je dopremljen kontigent od navodno milion vakcina kompanije “Sinofarm”. Vučić je, u razgovoru sa kineskim medijima naglasio da su… »

Vučić dočekao avion sa kineskim vakcinama

Nova 16.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je na aerodromu "Nikola Tesla" avion kojim je iz Kine dopremljeno prvih milion doza vakcine kineske kompanije "Sinofarm".… »

U Vojvodini 395 novozaraženih, najviše u Novom Sadu - 98

Dnevnik 16.01.2021
NOVI SAD: Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 395 novih slučajeva, a najveći broj ih je u Novom Sadu, 98. U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 13.238. Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih… »

Direktorka kovid bolnice u Batajnici: Raduje me pad broja hospitalizovanih, apelujem na građane da prime vakcinu

Kurir 16.01.2021
Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević rekla je da je trenutno u bolnici hospitalizovano 420 pacijenata, a od otvaranja bolnice zbrinuto je ukupno oko 1.850 bolesnika. - Raduje me da dolazi do postepenog pada broja… »

Svako ko dođe do Intenzivne nege je životno ugrožen: Direktorka kovid bolnice u Batajnici poslala važan apel svim…

Večernje novosti 16.01.2021
DIREKTORKA kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević rekla je da je trenutno u bolnici hospitalizovano 420 pacijenata, a od otvaranja bolnice zbrinuto je ukupno oko 1.850 bolesnika. - Raduje me da dolazi do postepenog pada broja… »

Vesti dana »